Mcdodo HP-0040 in-ear headphones (white)

Mcdodo
Tootekood: HP-0040
  • Värvus: Valge
Hind
18.70 €

Mcdodo HP-0040 kõrvaklapid (valge)

Tutvuge Mcdodo HP-0040 kõrvaklappidega, mis pakuvad teile erakordset helikogemust ja mugavat kasutamist. Tänu täiustatud Bluetooth 5.3 tehnoloogiale saate nautida usaldusväärset ühendust ning 13 mm draiverid tagavad kõrgeima helikvaliteedi, sügava bassi ja kristallselged kõrgused. Samuti on tähelepanuväärne kuni 6 tunni pikkune tööaeg ühe laadimisega.

Ükski mugavus ei saa olla parem

Mcdodo HP-0040 on loodud maksimaalse kasutusmugavuse tagamiseks. Iga kõrvaklapp kaalub vaid 3,8 grammi, muutes need peaaegu tundmatuks kõrvas. Lisaks sisaldab komplekt kolme paari vahetatavaid kõrvapadjakesi suurustes S, M ja L, et saaksite neid kohandada oma individuaalsete vajadustega.

Pikk tööaeg

Nautige oma muusikat nii kaua, kui soovite, tänu Mcdodo HP-0040 võimsale akule. Üks laadimine tagab kuni 6 tunni pideva kasutamise, ja kui seda kombineerida juhtumiga, mis laadib USB-C kaudu, pikeneb see aeg koguni 21 tunnini.

Kiire paaritamine ja usaldusväärne ühendus

Bluetooth 5.3 tehnoloogia tagab stabiilse ja usaldusväärse ühenduse seadmetega kuni 10 meetri kaugusel. Mcdodo HP-0040 kõrvaklapid pakuvad kiiret paaritamist teie telefoni, tahvelarvuti või sülearvutiga, et saaksite kohe nautida oma lemmikmuusikat või võtta olulist kõnet ilma tarbetute viivitusteta.

Intuitiivne puutejuhtimine

Juhtige oma kõrvaklappe puute kaudu. Mcdodo HP-0040-l on puutejuhtimine, mis võimaldab teil mugavalt kontrollida muusika esitust, vastata kõnedele, aktiveerida Siri häälassistendi või vahetada laule. See annab teile täieliku kontrolli oma muusika üle ilma telefonile ulatumata!

Veekindlus

Mcdodo HP-0040 kõrvaklapid on IPX4 reitinguga, mis tähendab, et need on vastupidavad higile ja väikestele pritsmetele. See on ideaalne aktiivsetele inimestele, kes soovivad nautida oma lemmikmuusikat treeningu või jalutuskäigu ajal, sõltumata ilmast!

Laialdane ühilduvus

Kõrvaklapid on ühilduvad erinevate seadmetega, muutes need ideaalseks valikuks igale kasutajale. Saate need hõlpsasti ühendada oma sülearvuti, tahvelarvuti või nutitelefoniga. Nautige oma lemmikmuusikat, mänge või filme sõltumata olukorrast!

Komplektis

KõrvaklapidLaadimiskarpVahetatavad kõrvapadjakesed (3 paari, S, M ja L)USB-A kuni USB-C laadimiskaabelKasutusjuhend

TootjaMcdodo
mudelHP-0040
VärvValge
Bluetooth versioon5.3
UlatusKuni 10m
Muunduri suurus13 mm
Kõrvaklapi aku maht35 mAh
Korpuse aku maht320 mAh
TööaegLigikaudu 6 h
LaadimisaegLigikaudu 2 h
LaadimisportUSB-C
MaterjalPC + ABS
Kaal35 g

Tehnilised andmed

VärvusValge
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
97 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.