Mcdodo HP-0041 in-ear headphones (black)

Mcdodo
Tootekood: HP-0041
  • Värvus: Must
Hind
18.70 €

Mcdodo HP-0041 kõrva sisse pandavad kõrvaklapid (must)

Tutvuge Mcdodo HP-0041 kõrva sisse pandavate kõrvaklappidega, mis pakuvad teile erakordset helikogemust ja mugavat kasutamist. Tänu täiustatud Bluetooth 5.3 tehnoloogiale saate nautida usaldusväärset ühendust ning 13 mm draiverid tagavad kõrgeima helikvaliteedi, sügava bassi ja kristallselged kõrghelid. Samuti on tähelepanuväärne kuni 6 tunni pikkune tööaeg ühe laadimisega.

Ükski mugavus ei jää saavutamata

Mcdodo HP-0041 on loodud maksimaalse kasutusmugavuse tagamiseks. Iga kõrvaklapp kaalub vaid 3.8 grammi, mistõttu on need peaaegu märkamatud. Lisaks sisaldab komplekt kolme paari vahetatavaid kõrvapadjakesi suurustes S, M ja L, et saaksite neid kohandada vastavalt oma individuaalsetele vajadustele.

Pikk tööaeg

Nautige oma muusikat nii kaua, kui soovite, tänu Mcdodo HP-0041 võimsale akule. Üks laadimine tagab kuni 6 tunni pideva kasutamise, ja kui kasutada koos juhtumiga, mis laadib USB-C kaudu, pikendatakse seda aega kuni 21 tunnini.

Kiire paaritus ja usaldusväärne ühendus

Bluetooth 5.3 tehnoloogia tagab stabiilse ja usaldusväärse ühenduse seadmetega kuni 10 meetri kaugusel. Mcdodo HP-0041 kõrvaklapid pakuvad kiiret paaritust teie telefoni, tahvelarvuti või sülearvutiga, et saaksite kohe nautida oma lemmikmuusikat või võtta olulist kõnet ilma tarbetute viivitusteta.

Intuitiivne puutekontroll

Kontrollige oma kõrvaklappe puute abil. Mcdodo HP-0041-l on puutekontroll, mis võimaldab teil mugavalt juhtida muusika esitust, vastata kõnedele, aktiveerida Siri häälassistendi või vahetada lugusid. See annab teile täieliku kontrolli oma muusika üle ilma telefonile ulatumata!

Veekindlus

Mcdodo HP-0041 kõrvaklapid on IPX4 reitinguga, mis tähendab, et need on vastupidavad higile ja väikestele pritsmetele. See on ideaalne aktiivsetele inimestele, kes soovivad nautida oma lemmikmuusikat treeningute või jalutuskäikude ajal, olenemata ilmast!

Laialdane ühilduvus

Kõrvaklapid on ühilduvad erinevate seadmetega, mistõttu on need ideaalne valik igale kasutajale. Saate neid hõlpsasti ühendada oma sülearvuti, tahvelarvuti või nutitelefoniga. Nautige oma lemmikmuusikat, mänge või filme olenemata olukorrast!

Komplektis

KõrvaklapidLaadimiskarpVahetatavad kõrvapadjakesed (3 paari, S, M ja L)USB-A kuni USB-C laadimiskaabelKasutusjuhend

 

TootjaMcdodo
mudelHP-0041
VärvMust
Bluetoothi versioon5.3
UlatusKuni 10m
Muundur13 mm
Kõrvaklapi aku maht35 mAh
Korpuse aku maht320 mAh
TööaegLigikaudu 6 h
LaadimisaegLigikaudu 2 h
LaadimisportUSB-C
MaterjalPC + ABS
Kaal35 g

Tehnilised andmed

VärvusMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
99 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.