Mcdodo HP-1340 gaming headphones with microphone, USB-C (black)

Mcdodo
Tootekood: HP-1340
  • Värvus: Must
Hind
16.30 €

Mcdodo HP-1340 mänguripeadtelefonid mikrofoniga, USB-C (must)

Mcdodo HP-1340 on juhtmega kõrvaklapid, mis on mõeldud mänguhuvilistele. Tänu 10 mm draiveritele on iga helidetail selge ja intensiivne, pakkudes hämmastavat mängukogemust. Kahe mikrofoni abil saad mugavalt rääkida, samas kui magnetiline disain muudab hoiustamise lihtsaks. Need on varustatud USB-C ühendusega, et tagada stabiilne ühendus ja ühilduvus laia seadmete valikuga. Integreeritud kaugjuhtimisseade kaablis võimaldab sul vabalt lugusid vahetada või kõnedele vastata või need katkestada.

Täpsed helid ja iga detaili sügavus

Mcdodo kõrvaklapid mitte ainult ei paranda sinu mängukvaliteeti, vaid muudavad heli ka hädavajalikuks osaks sinu mängustrateegiast. Tänu 10 mm draiveritele reprodutseeritakse iga helidetail uskumatult täpselt ja sügavalt, võimaldades sul täielikult mängumaailma sukelduda. Stereo ruumilise heli tehnoloogia tagab realistliku helisuuna reprodutseerimise, võimaldades sul täpselt tuvastada vaenlasi ja teisi olulisi elemente sinu ümbruses.

Probleemivabad vestlused

Mikrofon võimaldab sul selgelt ja täpselt suhelda meeskonnatöös online-mängudes, elimineerides taustamüra ja pakkudes suurepärast häälekvaliteeti. Tänu paindlikule disainile saad selle positsiooni vabalt reguleerida.

Maksimaalne mugavus

Kõrvaklappide ergonoomiline disain tagab ideaalse sobivuse sinu kõrvadesse, isegi intensiivsete mängusessioonide ajal. Nende kerge kaal, vaid 25 g, elimineerib väsimuse tunde, võimaldades sul täielikult keskenduda mängule. Lisaks leiad komplektist vahetatavad kõrvapadjad, mis võimaldavad sul kõrvaklappe maksimaalse mugavuse saavutamiseks kohandada.

Komplektis:

kõrvaklapidvahetatavad kummirihmad x3

 

TootjaMcdodo
mudelHP-1340
VärvMust
MaterjalAlumiiniumisulami + TPE
Draiverid10 mm
Kaabli pikkus1,2 m
ÜhendusUSB-C
Kaal25 g

Tehnilised andmed

VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
97 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.