Mcdodo HP-3490 in-ear, wired headphones, USB-C (black)

Mcdodo
Tootekood: HP-3490
  • Värvus: Must
Hind
13.25 €

Mcdodo HP-3490 kõrvaklapid, juhtmega, USB-C (must)

Mcdodo HP-3490 kõrvaklapid on ideaalne valik kõigile, kes hindavad helikvaliteeti ja mugavust. 10 mm draiveritega pakuvad nad selget heli rikkalike detailide ja tasakaalustatud bassiga. USB-C pistik tagab mitte ainult stabiilse ühenduse, vaid ka ühilduvuse uusimate seadmetega. Kaabli pikkus 1,2 meetrit annab liikumisvabaduse, kuid on piisavalt lühike, et vältida sassi minekut ja olla mugav kasutada.

Muusika pole kunagi kõlanud paremini

Avasta iga detail oma lemmikmuusikast või -podcastist, tundes end nagu elavas kontserdis, olenemata asukohast. Tänu dünaamilistele 10 mm draiveritele muutub iga noot sügavamaks, iga heli selgemaks ja bass täidlasemaks. Mcdodo HP-3490 kõrvaklapid võimaldavad sul nautida suurepärast heli, mis muudab muusika igapäevaelu lahutamatuks osaks.

Probleemivabad telefonikõned

Nüüd saad teha telefonikõnesid või salvestada häälteateid ilma häireteta, nautides kõrgekvaliteedilist heliedastust. Mcdodo HP-3490 integreeritud mikrofon kasutab edasijõudnud MEMS-tehnoloogiat, et nutikalt jäädvustada sinu häält. See võimaldab sul vestelda ilma segajateta, isegi mürarikkas keskkonnas. MEMS-tehnoloogia tagab ülimat helikvaliteeti, elimineerides tarbetu müra ja häired, muutes iga vestluse erakordselt selgeks ja loomulikuks.

Unustamatu mugavus

Mcdodo HP-3490 kõrvaklapid pakuvad mitte ainult suurepärast helikvaliteeti, vaid ka ületamatut mugavust tänu nende ergonoomilisele disainile. Tänu hoolikale disainile sobivad nad ideaalselt sinu kõrvadesse, pakkudes stabiilsust ja helikaitset isegi pikaajalise kuulamise ajal. Lisaks tähendab kerge disain, et saad nautida oma lemmikmuusikat või -podcast'e terve päeva, ilma et tunneksid end ebamugavalt.

Kontroll sinu sõrmeotstes

Pane end täielikult kontrolli alla ja naudi muusikat ja kõnesid nii, nagu sulle meeldib, igal ajal ja igal pool. Kaablisse integreeritud kaugjuhtimisseade võimaldab sul mugavalt reguleerida helitugevust, vahetada lemmiklugude vahel, käivitada nutiassistente või hallata telefonikõnesid - kõik ilma seadet taskust välja võtmata. See on mitte ainult mugav, vaid ka hindamatu abivahend igapäevaelus.

Kaasas:

kõrvaklapidvahetatavad kummirihmad (S/M/L) x3

 

TootjaMcdodo
mudelHP-3490
VärvMust
MaterjalAlumiiniumisulami + nailon
Draiverid10 mm
Impedants32Ω
PistikUSB-C
Kaabli pikkus1,2 m
Kaal16,5 g

Tehnilised andmed

VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
83 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.