Mcdodo HP-7500 wired headphones, USB-C (white)

Mcdodo
Tootekood: HP-7500
  • Värvus: Valge
Hind
17.80 €

Mcdodo HP-7500 kaabeldatud kõrvaklapid, USB-C (valge)

HP-7500 kõrvaklapid on ideaalne valik kvaliteetse heli armastajatele. Need pakuvad kaotusteta heli, mis võimaldab sul kogeda oma lemmiklaule uuesti. Nende ergonoomiline disain tagab maksimaalse kandmiscomforti pikka aega ning puldiga on lihtne hallata kõige olulisemaid funktsioone.

Laske end hämmastada helikvaliteedist

Kogege heli parimal viisil ja nautige iga nooti nagu kunagi varem! Varustatud edasijõudnud 14mm draiveritega, toovad nad välja uskumatult selge ja dünaamilise heli, nii et kuulete iga detaili oma lemmikmuusikast või filmist, mida iseloomustavad rikkalik bass ja täpsed kõrged helid. Mis veelgi enam, neil on digitaalne heli dekodeerimise DAC kiip, mis toetab kõrge bitikiiruselisi heliformaate nagu 24Bit / 96kHz ja kõrge eraldusvõimega helistandardeid.

Ergonoomiline disain teie mugavuseks

Mcdodo kõrvaklapid on loodud ideaalselt teie kõrvadele sobima. Seetõttu pakuvad nad mugavat kandmiskogemust, olenemata sellest, kui kaua te neid kasutate - te ei pea muretsema valu või kõrvade väsimuse pärast! Need kaaluvad vaid 12 grammi, muutes need äärmiselt kergeks ja peaaegu märkamatuks kandmisel.

Nutikas juhtimine teie kätes

Nüüd on kõik kõige olulisemad funktsioonid teie sõrmeotstes! Kaablisse integreeritud puldiga saate mugavalt vahetada laule, juhtida mängijat või hallata sissetulevaid kõnesid - kõik ilma telefonini ulatumata.

TootjaMcdodo
mudelHP-7500
VärvValge
MaterjalPC
Kaabli pikkus1,2 m
ÜhendusUSB-C
MuunduridØ14 mm
Impedants32 Ω
Kaal12 g

Tehnilised andmed

VärvusValge
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
91 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.