Mini TWS True Earbuds Joyroom MG-C05 (black)

Joyroom
Tootekood: MG-C05
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
13.70 €

Mini TWS True Earbuds Joyroom MG-C05 juhtmevabad kõrvaklapid (must).

Kaota end muusika helidesse Joyroomiga. MG-C05 juhtmevabad kõrvaklapid on varustatud 6 mm draiveritega, mis tagavad suurepärase HiFi helikvaliteedi. Nende tööaeg ulatub ühel laadimisel 5 tunnini. Sisseehitatud mikrofonid koos mürasummutussüsteemiga võimaldavad sul rääkida peaaegu igas kohas. Bluetooth 5.2 tagab stabiilse ühenduse ning kõrvaklappide ergonoomiline disain tagab mugavuse.

Joyroom/MG-C05-black/1

Suurepärane helikvaliteet

Joyroomi kõrvaklapid rõõmustavad sind fantastilise helikvaliteediga. Need on varustatud 6-millimeetriste komposiitdraiveritega, nii et saad nautida detailirohket HiFi heli ning võimsat, sügavat bassi. Nüüd ei pea sa isegi toast lahkuma, et tunda end nagu kontserdil!

Joyroom/MG-C05-black/2

Räägi telefoniga seal, kus soovid

Tehke mugavalt telefonikõnesid isegi äärmiselt lärmakates kohtades. Ükski rahvarohke buss või lärmakas raudteejaam ei takista sind enam rääkima! Kõrvaklapid on varustatud kvaliteetsete mikrofonidega, mis salvestavad sinu häält usaldusväärselt. Need toetavad ka nutikat mürasummutussüsteemi, mis kõrvaldab soovimatud ümbritsevad helid kuni 35 dB. Sa saad olla kindel, et sinu vestluskaaslased kuulevad sind kergesti!

Joyroom/MG-C05-black/3

Kuni 5 tundi tööaega

Nüüd saad muusikat kuulata pidevalt kuni 5 tundi! Sisseehitatud aku võimaldab ka umbes 3,5 tundi telefonikõnesid ning nende ooteaeg ulatub kuni 72 tunnini. Kõrvaklappide laadimine ei võta samuti kaua aega - nad on valmis kasutamiseks juba umbes 1,5 tunni pärast.

Joyroom/MG-C05-black/4

Kompaktne disain

Hoolikalt läbi mõeldud disain tagab sulle ületamatu mugavuse isegi muusika tundide kaupa kuulamisel. Iga kõrvaklapp kaalub vaid 4 grammi, nii et sa ei tunnegi, et need on sul kõrvades. Sa ei pea ka muretsema, et kõrvaklapid kukuvad sul kõrvadest välja. Need on ka IPX5 veekindlad - vihmapiiskad või higistamine intensiivse treeningu ajal ei hirmuta neid. Kompaktne karp mahub kergesti sinu seljakotti või taskusse ning praktiline rihm teeb transportimise lihtsaks.

Joyroom/MG-C05-black/5

Usaldusväärne juhtmevaba ühendus

Unusta segajad ja muud ühendusprobleemid. Mini TWS True Earbuds kasutavad edasijõudnud Bluetooth 5.2, mis tagab stabiilse ja kiire ühenduse kuni 15 meetri kaugusele. Mis veelgi parem, saad vabalt kasutada ainult ühte kõrvaklappi, kui kuulad oma lemmikmuusikat - nüüd ei seisa miski tee ees. Need paistavad silma ka oma ühilduvusega iOS, Android ja Windows seadmetega.

Joyroom/MG-C05-black/6

Kaasas

kõrvaklapid, laadimiskarp, vahetatavad kummiribad x2, kasutusjuhend
TootjaJoyroom
mudelMG-C05
VärvMust
MaterjalABS
Draiverid6 mm
Tundlikkus98 ± 3dB
Impedants16 ± 15%Ω
Bluetoothi versioon5.2
UlatusKuni 15 m
KoodekAAC / SBC
Bluetoothi protokollHSP / HFP / A2DP / AVRCP
TööaegKuni umbes 5 tundi (muusika esitamine) Kuni umbes 3,5 tundi (telefonikõned)
Laadimisaeg1,5 h
Korpuse aku maht180 mAh
Kõrvaklapi aku maht50 mAh
LaadimisliidesmicroUSB
SisendDC 5V/1A
ÜhilduvusiOS / Android / Windows
Ühe kõrvaklapi kaal4 g
VeekindlusIPX5

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
58 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.