Oneodio A71 Wired Headphones (Black and Red)

OneOdio
Tootekood: A71REDBLACK
  • Värvus: Must;Punane
Hind
30.90 €

Oneodio A71 Kõrvaklapid (Must ja Punane)

Kas kuulad muusikat tunde ja hindad mugavust? Oneodio A71 kõrvaklapid on sinu jaoks ideaalsed! Toode eristub hästi läbi mõeldud disaini poolest, ning iga detail tagab sulle mugavuse kõrgeimal tasemel. Reguleeritav peapael, pööratavad ja uskumatult pehmed kõrvaklapid ning kokkupandav võimalus - see on vaid algus eelistest. Kõrvaklapid kasutavad 40-millimeetriseid neodüümi draivereid, mis tagavad suurepärase helikvaliteedi. A71-ga naudid kristallselget kõrgeid toone ja sügavat bassi. Komplektis on 2 kaablit, mis võimaldavad sul ühendada kõrvaklapid peaaegu iga muusikallikaga.

Suurepärane heli

OneOdio A71 kõrvaklapid garanteerivad kõrgekvaliteedilise heli, tänu 40-millimeetriste neodüümi draiverite kasutamisele. Mida see tähendab? Lai sagedusvahemik, mis laseb sul kuulda kõrgeid toone, mis on selged nagu pisar, ning uskumatult liigutavat bassi, mida tunned oma kõhus. Kõik see teeb kõrvaklapid sobivaks mitte ainult igapäevaseks muusika kuulamiseks, vaid ka stuudio tööks või live DJ-ks!

Hästi läbi mõeldud disain

Oneodio A71 kõrvaklapid pakuvad sulle tunde mugavust, ja tänu nende läbimõeldud disainile, varastavad nad su südame! Sa saad neid hõlpsasti oma vajadustele kohandada reguleeritava peapaela abil, ja tänu pööratavatele kõrvaklappidele saad vajadusel kiiresti ja tõhusalt oma kõrva avada. N nii peapael kui ka kõrvaklapid on kaetud äärmiselt meeldiva ja pehme materjaliga, nii et isegi terve päeva kasutamine ei tekita ebamugavust.

Praktilised kaablid komplektis

Komplektis leiad kaks kaablit, mis muudavad kõrvaklappide kasutamise mugavamaks. 3.5 mm jack audio kaabel võimaldab sul neid mugavalt kasutada näiteks telefoni või tahvelarvutiga, ja tänu sisseehitatud mikrofonile saad teha häälkõnesid ilma telefoni välja tõmbamata. 6.5mm kuni 3.5mm kaabel võimaldab sul ühendada kõrvaklapid näiteks võimendiga.

Komplektis

Oneodio A71 kõrvaklapidMini Jack 3.5 mm kaabel3.5 mm kuni 6.5 mm kaabelSäilituskottKasutusjuhend

 

TootjaOneOdio
mudelA71
VärvMust-punane
Muundurid40 mm neodüümi
Reguleeritav peapaelJah
Pööratavad kõrvaklapidJah

Tehnilised andmed

VärvusMust;Punane
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
161 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.