Oneodio A71M Wired Headphones (Black)

OneOdio
Tootekood: A71M
  • Värvus: Must;Punane
Hind
31.50 €

Oneodio A71M Juhtmega Kõrvaklapid (Must)

Oneodio A71M kõrvaklapid on mudel, mis on loodud DJ-dele ja muusikahuvilistele, kes nõuavad suurepärast helikvaliteeti. 40 mm draiveritega pakuvad nad laia sagedusala 20 Hz kuni 40 kHz, võimaldades täpset sügava bassi ja selge kõrge heliga reproduktsiooni. Lisaks on kõrvaklapid ühilduvad laia valiku seadmetega, alates nutitelefonidest kuni professionaalsete mikseriteni.

Kõrge kvaliteediga heli

40 mm draiverite ja laia sagedusvahemikuga pakuvad Oneodio A71M kõrvaklapid rikkalikku ja dünaamilist heli, kus on selgelt rõhutatud bass ja selged kõrghelid. Need on ideaalsed segamiseks, samuti igapäevaseks muusika kuulamiseks. A71M kõrvaklapid eristuvad oma kvaliteetse töötluse ja usaldusväärsusega, mida professionaalid ootavad, olles samas piisavalt mitmekesised, et rahuldada iga kasutaja vajadusi.

Mõeldud disain ja mugavus

Oneodio A71M eristub oma kokkuklapitava, kaasaskantava disaini poolest, mis muudab nende transportimise ja ladustamise lihtsaks. Pööratavad kõrvaklapid ja reguleeritav peapael võimaldavad täiuslikku sobivust pea kujuga, tagades mugavuse isegi pikkade kuulamisseansside ajal. Pehmed kõrvaklapid summutavad tõhusalt välist müra tänu oma suletud disainile, võimaldades keskenduda helile ilma keskkonna häirivate teguriteta.

Funktsionaalsus ja mugavus

A71M kõrvaklappidel on mikrofonide vaigistamise nupp ja reguleeritav mikrofon, muutes need ideaalseks valikuks vestlusteks või salvestusseanssideks. Võime ühendada samal ajal kaks paari kõrvaklappe või ühendada kaks erinevat seadet, nagu nutitelefon ja mikser, pakub kasutusvõimaluste mitmekesisust. 6,35 mm ja 3,5 mm pistikud muudavad kõrvaklapid ühilduvaks laia valiku seadmetega, alates elektrikitarridest kuni tahvelarvutiteni.

Komplektis

kõrvaklapid

6,35 kuni 3,5 mm audiojuhe

audiojuhe mikrofoniga ja helitugevuse nupuga (2 m)

kasutusjuhend

kott

TootjaOneodio
mudelA71M
Värvmust
Draiveri diameeter40 mm
Liides6,35 mm, 3,5 mm
Sagedusvahemik20 Hz - 40 kHz
SPL20 Hz - 40 kHz
Impedants32 oomi
Kaal45 g

Tehnilised andmed

VärvusMust;Punane
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
90 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.