Oneodio Fusion A70 Wireless Headphones (Black and Red)

OneOdio
Tootekood: A70BLACKRED
Hind
44.95 €

Oneodio Fusion A70 juhtmevabad kõrvaklapid (must ja punane)

Kas otsite professionaalset seadmeid, mis teenindaks ka teie igapäevaseid vajadusi? OneOdio A70 kõrvaklapid on seade, mida olete otsinud! Need sobivad võrdselt DJ-dele kui ka igapäevaseks kasutamiseks. Saate neid ühendada erinevate seadmetega, nagu telefonid, tahvelarvutid, kõlarid või elektrilised kitarrid. Kas soovite vabaneda sassis juhtmetest? See probleem kaob juhtmevaba ühenduse abil. Veelgi enam, spetsiaalne disain muudab nende kasutamise väga mugavaks.

Mitmed ühendusvõimalused

Saate OneOdio kõrvaklappe ühendada täpselt nii, nagu soovite. Üks kaabel 3,5 mm kuni 6,35 mm otsaga annab teile võimaluse ühendada võrdselt telefonide, tahvelarvutite ja sülearvutitega, aga ka elektriliste kitarride või mikseritega. Veelgi enam, spetsiaalne tehnoloogia võimaldab kahel inimesel kuulata sama muusikat samal ajal erinevates seadmetes. Kas soovite loobuda sassis kaablitest? Bluetooth 5.2 tehnoloogia, millega kõrvaklapid on varustatud, võimaldab teil mugavalt juhtmevabalt ühendada.

Pikaajaline töö

Kas soovite nautida kõrvaklappide tööd piiranguteta? Valige juhtmega ühendus, kasutades spetsiaalset kaablit, mille leiate komplektist. Kuid kui valite juhtmevaba ühenduse, saate nautida pikka tööaega, kuni 50 tundi. Nii pikk tööaeg on tingitud 950 mAh Li-ion akust. See muudab seadme ideaalseks nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka professionaalse DJ tööks.

Kõrge kvaliteet

Kas soovite nautida suurepärast heli, olenemata sellest, kuidas te ühendate? OneOdio A70 kõrvaklapid saavad seda garanteerida! Veelgi enam, te ei pea muretsema kaabli kogemata välja tõmbamise pärast, kuna saate selle klappidesse lukustada. Mugav seadme juhtimine võimaldab teil kasutada külgedel olevaid nuppe. Kõrvaklapid on varustatud ka mürasummutustehnoloogiaga, nii et kõik teie telefonikõned on alati arusaadavad.

Kasutusmugavus

Kui otsite mugavat seadet, valige A70 kõrvaklapid. Peapael, et saaksite selle oma pea suurusele kohandada, on reguleeritav. Veelgi enam, kõrvaklapid ise saavad pöörduda 90 kraadi. Parema ladustamise ja transportimise jaoks on kõrvaklapid kokkuklapitavad ning komplektis on kaas. Saate OneOdio seadmeid kanda mitu tundi, kuna nende kõrvaklapid on väga pehmed, mistõttu on need mugavad kanda.

Komplektis:

A70 kõrvaklapid 6.35mm kuni 3.5mm kaabel x 1 3.5mm audio kaabel x 1 USB laadimiskaabel Kasutusjuhend Kott

TootjaOneOdio
mudelA70
ÜhenduvusAudio kaabel 3.5 mm / 6.35 mm, Bluetooth 5.2
Juhtmevaba tööaegKuni 50 tundi
AkkLi-ion, 950 mAh
VärvMust ja punane
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
120 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.