Oneodio Fusion A70 Wireless Headphones (Brown)

OneOdio
Tootekood: A70BROWN
Hind
46.10 €

Oneodio Fusion A70 juhtmevabad kõrvaklapid (pruun)

Kas otsite professionaalset seadmeid, mis teeniks ka igapäevaseid vajadusi? OneOdio A70 kõrvaklapid on seade, mida olete otsinud! Need sobivad võrdselt DJ-ks ja igapäevasteks kõrvaklappideks. Saate need ühendada erinevate seadmetega, nagu telefonid, tahvelarvutid, kõlarid või elektrilised kitarrid. Kas soovite vabaneda sassis juhtmetest? See probleem kaob juhtmevaba ühenduse abil. Mis veelgi parem, spetsiaalne disain muudab nende kasutamise väga mugavaks.

Mitmed ühendusvõimalused

Saate OneOdio kõrvaklappe ühendada täpselt nii, nagu soovite. Üks kaabel 3,5 mm kuni 6,35 mm otsikuga annab võimaluse ühendada võrdselt telefonide, tahvelarvutite ja sülearvutitega, aga ka elektriliste kitarride või mikseritega. Mis veelgi parem, spetsiaalne tehnoloogia võimaldab kahel inimesel sama muusikat samal ajal erinevates seadmetes kuulata. Kas soovite loobuda sassis kaablitest? Bluetooth 5.2 tehnoloogia, millega kõrvaklapid on varustatud, võimaldab teil mugavalt juhtmevabalt ühendada.

Pikaajaline töö

Kas soovite nautida kõrvaklappide tööd piiranguteta? Valige juhtmega ühendus spetsiaalse kaabli abil, mille leiate komplektist. Kui valite juhtmevaba ühenduse, saate nautida pika tööiga, kuni 50 tundi. Nii pikk tööaeg on tingitud 950 mAh Li-ion akust. See muudab seadme ideaalseks nii igapäevaseks kasutamiseks kui ka professionaalse DJ tööks.

Kõrge kvaliteet

Kas soovite nautida suurepärast heli, sõltumata sellest, millist ühendusviisi valite? OneOdio A70 kõrvaklapid saavad teile seda garanteerida! Mis veelgi parem, te ei pea muretsema kaabli kogemata välja tõmbamise pärast, kuna saate selle kõrvaklappidesse lukustada keerates. Mugav seadme juhtimine võimaldab teil kasutada külgedel olevaid nuppe. Kõrvaklapid on varustatud ka mürasummutustehnoloogiaga, nii et kõik teie telefonikõned on alati arusaadavad.

Kasutusmugavus

Kui otsite mugavaid seadmeid, valige A70 kõrvaklapid. Peapael, et saaksite selle oma pea suurusele sobivaks reguleerida, on reguleeritav. Mis veelgi parem, kõrvaklapid ise saavad pöörata 90 kraadi. Parema ladustamise ja transportimise jaoks on kõrvaklapid kokkuklapitavad ja komplektis on kaas. Saate OneOdio seadmeid kanda mitu tundi, kuna nende kõrvaklapid on väga pehmed, mistõttu on neid mugav kanda.

Komplektis:

A70 kõrvaklapid
6,35 mm kuni 3,5 mm kaabel x 1
3,5 mm audio kaabel x 1
USB laadimiskaabel
Kasutusjuhend
Kott

 

TootjaOneOdio
mudelA70
ÜhenduvusAudio kaabel 3,5 mm / 6,35 mm, Bluetooth 5.2
Juhtmevaba tööaegKuni 50 tundi
AkkLi-ion, 950 mAh
VärvPruun
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
120 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.