Oneodio Monitor 60 Wired Headphones (Blue)

OneOdio
Tootekood: MONITOR60MISTYBLUE
  • Värvus: Sinine
Hind
63.55 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Oneodio Monitor 60 kaabeldatud kõrvaklapid (sinine)

Oneodio Monitor 60 kõrvaklapid sobivad igapäevaseks muusika kuulamiseks ja filmide vaatamiseks, samuti salvestusstuudios või kontserdil. Need eristuvad Hi-Res tasemel heliga ja kokkuklapitava disainiga. Need pakuvad pikaajalist mugavust ning kaasasolevad kaablid võimaldavad neid ühendada ühilduva seadmega. Lisaks saate muusikat jagada, ühendades kaks paari kõrvaklappe kokku.

Muljetavaldav helikvaliteet

Oneodio Monitor 60 kõrvaklapid pakuvad rikkalikult detailselt Hi-Res heli ja on varustatud 50 mm juhtidega. Need sobivad hästi muusika salvestamiseks, järeltöötluseks, videote redigeerimiseks jne. Need meeldivad ka DJ-dele.

Ühilduv

Nutitelefon, sülearvuti, tahvelarvuti, arvuti, mängukonsool või ehk helivõimendi? Oneodio Monitor 60 kõrvaklappe saab edukalt ühendada nende seadmetega. Komplektis on 3 helikaablit: 3.5 - 3.5 mm, 3.5 - 3.5 mm mikrofoniga ja 3.5 - 6.35 mm, millega saate neid ühendada valitud seadmega. Lisaks on võimalik ühendada 2 paari kõrvaklappe, et saaksite muusikat jagada valitud inimesega.

Ergonoomiline

Oneodio Monitor 60 kõrvaklappe on korduvalt testitud mugavuse osas, nii et saate neid kasutada ilma väsimuse pärast muretsemata. Peapael on reguleeritav, võimaldades teil kohandada kõrvaklappe vastavalt oma vajadustele, ja pehmed proteiinist nahast kõrvaklapid tagavad mugavuse.

Kaasas:

kõrvaklapid, hoiukarp, kasutusjuhend, 3.5 kuni 3.5 mm kaabel (3 m), 3.5 mm kuni 6.35 mm kaabel (1.5 ~ 3 m), 3.5 mm kuni 3.5 mm mikrofoniga kaabel (1.3 m)

 

TootjaOneodio
MudelMonitor 60
VärvSinine
Muunduri diameeter50 mm
Impedants38 x (1 ± 15%) Ω
Tundlikkus95 dB ± 3 dB
Frekventsageduse vastus20 Hz - 40 kHz
Väljundvõimsus30 mW

Tehnilised andmed

VärvusSinine
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
60 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.