ONIKUMA B5 Beige Gaming Headphones

ONIKUMA
Tootekood: B5OFFWHITE
Hind
30.50 €

ONIKUMA B5 Beez mänguripeadphones

Avasta uus mõõde mängu meelelahutuses Onikuma B5-ga! Kõrvaklapid pakuvad fantastilist helikvaliteeti, mis viib sind otse tegevuse keskele. Pikk tööaeg võimaldab sul mängida tunde katkematult. Traadita ühendus tagab liikumisvabaduse, millest oled unistanud - saad ka kõrvaklapid oma seadmega kaabli abil ühendada! Peapaelal on valgustatud kassikõrvad, samas kui kõrvaklapid on kaunistatud armsate kassidega, et lisada ainulaadne puudutus.

Lase end helidel kanda

Kas oled valmis täielikult mängu maailma sukelduma? Tänu täiustatud HIFI helitehnoloogiale kuuled isegi kõige väiksemaid detaile ümbritsevas virtuaalses maailmas, mis võimaldab sul reageerida kiiremini ja tõhusamalt igale mänguhelile. Onikuma B5-ga muutub iga mäng veelgi põnevamaks!

Valmis mängumaratoniks

Valmistu katkematuks mängimise ajaks! Kõrvaklapid on varustatud võimsa 850 mAh liitiumakuga, mis tagab kuni 8 tunni kasutamise. Nii et võid olla kindel, et Onikuma B5 ei peta sind mängimise kõige olulisematel hetkedel! Veelgi enam, nende pikk ooteaeg 365 päeva tähendab, et need on alati kasutamiseks valmis, isegi pärast pikka pausi.

Mugav kasutamine

Kõrvaklappide kasutamine on äärmiselt lihtne! Ühel kõrvaklapil on spetsiaalsed nupud, mis võimaldavad sul juhtida kõige olulisemaid funktsioone. Tänu neile saad mugavalt reguleerida helitaset, ilma et peaksid oma arvutist seadeid otsima või taustvalgustuse režiime muutma.

Vali oma ühendusviis

Naudi piiramatu liikumisvabadust! Kõrvaklapid kasutavad Bluetooth 5.3 ühendust, mis tagab kiire ja usaldusväärse ühenduse sinu valitud seadmega kuni 15 meetri kaugusel. Kui aga eelistad traditsioonilisi lahendusi, annab Onikuma B5 sulle võimaluse ühendada kõrvaklapid mis tahes seadmega, kasutades USB-C kuni 3.5mm kaablit.

TootjaOnikuma
mudelB5
VärvBeež
TaustvalgustusJah, RGB
Bluetooth versioon5.3
Ulatus15 meetrit
Tööaeg8 tundi
Laadimisaeg2 tundi
LaadimisliidesUSB-C
Ooteaeg365 päeva
Aku maht850 mAh
Mõõtmed178 x 90 x 201 mm
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
153 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.