ONIKUMA B5 Gaming headset (Pink)

ONIKUMA
Tootekood: B5PINK
Hind
30.15 €

ONIKUMA B5 mänguripeadphones (roosa)

Avasta uus mõõde mängu meelelahutuses Onikuma B5-ga! Kõrvaklapid pakuvad fantastilist helikvaliteeti, mis viib sind otse tegevuse keskele. Pikk tööaeg võimaldab sul mängida tunde katkematult. Traadita ühendus tagab liikumisvabaduse, millest oled unistanud - saad ka kõrvaklapid oma seadmega kaabli abil ühendada! Peapaelal on valgustatud kassikõrvad, samas kui kõrvaklapid on kaunistatud armsate kassidega, et anda neile ainulaadne puudutus.

Lase end helide voolata

Kas oled valmis täielikuks sukeldumiseks mängumaailma? Tänu täiustatud HIFI helitehnoloogiale kuuled isegi kõige väiksemaid detaile sinu ümber olevast virtuaalsest maailmast, mis võimaldab sul reageerida kiiremini ja tõhusamalt igale mängus olevale helile. Onikuma B5-ga muutub iga mäng veelgi põnevamaks!

Valmis mängumaratoniks

Valmistu katkematuks mängimise ajaks! Kõrvaklapid on varustatud võimsa 850 mAh liitiumakuga, mis tagab kuni 8 tunni kasutamise. Nii et saad olla kindel, et Onikuma B5 ei peta sind mängimise kõige olulisematel hetkedel! Veelgi enam, nende pikk ooteaeg 365 päeva tähendab, et nad on alati kasutamiseks valmis, isegi pärast pikka pausi.

Mugav kasutamine

Kõrvaklappide kasutamine on äärmiselt lihtne! Ühel kõrvaklapil on spetsiaalsed nupud, mis võimaldavad sul juhtida kõige olulisemaid funktsioone. Tänu neile saad mugavalt reguleerida helitaset, ilma et peaksid otsima seadeid oma arvutist või muutma taustvalgustuse režiime.

Vali oma ühendusviis

Nautige piiramatut liikumisvabadust! Kõrvaklapid kasutavad Bluetooth 5.3 ühendust, mis tagab kiire ja usaldusväärse ühenduse sinu valitud seadmega kuni 15 meetri kaugusel. Kui aga eelistad traditsioonilisi lahendusi, annab Onikuma B5 sulle võimaluse ühendada kõrvaklapid igasuguste seadmetega, kasutades USB-C kuni 3,5 mm kaablit.

TootjaOnikuma
mudelB5
VärvRoosa
TaustvalgustusJah, RGB
Bluetoothi versioon5.3
Ulatus15 meetrit
Tööaeg8 tundi
Laadimisaeg2 tundi
LaadimisliidesUSB-C
Ooteaeg365 päeva
Aku maht850 mAh
Mõõtmed178 x 90 x 201 mm
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
612 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.