ONIKUMA B90 Gaming headset (Blue/Purple)

ONIKUMA
Tootekood: B90BLUE/PURPLE
Hind
25.60 €

ONIKUMA mängurežiimi kõrvaklapid (sinine/lilla)

Kas otsite armsaid kõrvaklappe, mis näitavad teie toredat isiksust? Kas teile meeldib armas esteetika ja soovite, et kõrvaklapid sobiksid teie riietega või toaga? Võib-olla soovite rahvahulgast eristuda või oma sõprade seas serveris? ONIKUMA B90 kõrvaklapid on teie jaoks ideaalne valik! Nende sisse ehitatud juhtpaneel ja helendavad kassikõrvad peapaelal pakuvad palju lõbu. Lisaks on need kokkuklapitavad, et neid oleks mugav hoida teie käekotis, käsipagas või koolikotis!

Kasutusmugavus

Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, saadavad ONIKUMA B90 kõrvaklapid teid pikka aega - ideaalsed nii filmide ja multikate vaatamiseks kui ka mängimiseks. Nende vastupidav konstruktsioon muudab need sobivaks ka lastele, olles samas tugevad ja kerged. Kõrvaklapid, mis on kaetud meeldiva puutetundlikkuse eco-nahaga, tagavad mugavuse isegi tundide kaupa mängides. ONIKUMA B90 on ka suurepärane toeks õppimiseks, kuna nende disain summutab ümbritsevaid helisid, aidates teil keskenduda käsilolevale ülesandele.

Lihtne ja intuitiivne kasutamine

ONIKUMA B90 kõrvaklapid on varustatud nuppudega, mis asuvad ühel kõrvaklapil. Nende abil saate reguleerida helitugevust, vahetada laule, peatada ja jätkata heli, samuti sisse ja välja lülitada kõrvaklappe. Lisaks on samal kõrvaklapil micro USB port laadimiseks, 3.5mm sisend, mikrofon ja valgusindikaator. Kõik see tagab mugavuse ja intuitiivsuse nende kõrvaklappide kasutamisel.

Naudi nagu laps

Need kõrvaklapid paistavad silma ka oma helendavate detailide poolest - RGB värvides, nad kiirgavad valgust nii peapaela sisse ehitatud kui ka iga kõrvaklapi logo ja rõngaste kaudu. See annab neile lapsemeelse võlu kui ägedale vidinale. Veelgi parema efekti saavutamiseks kandke kõrvaklappe öösel ja vaadake, kuidas muutuvad värvid erinevatelt pindadelt peegelduvad!

Fantastiline heli

B90 kõrvaklapid pakuvad suurepärast helikvaliteeti, mis on peidetud võluvas korpuses! Kuulake iga oma lemmiktegelase sõna ja armuge uuesti tuntud lauludesse. Need kõrvaklapid on ideaalsed pikaajaliseks kasutamiseks - neil on 5 tunni tööaeg Bluetooth 5.0 sisse lülitatuna, samuti võimalus kasutada kaablit 3.5mm sisendi kaudu.

Selged ja sujuvad vestlused

Kõrvaklappidesse sisseehitatud mikrofon kõrvaldab tõhusalt tuule ja ümbritseva müra, et tagada erakordne helikvaliteet vestlemisel pereliikmete ja sõpradega, meeskonna kohtumistel või veebis õppimisel.

Komplekti sisu

Kõrvaklapid koos mikrofonigaKasutusjuhendUSB-C kaabel3.5mm mikro jack kaabel

 

BrändONIKUMA
MudelB90
VärvSinine / lilla
Laadimisaeg2 tundi
Tööaeg>5 tundi
Bluetoothi versioon5.0
Kaugus10m
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
148 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.