ONIKUMA K1-B Gaming headset (Red)

ONIKUMA
Tootekood: K1-BRED
Hind
14.80 €

ONIKUMA K1-B mängurežiimi kõrvaklapid (punane)

Valmistuge oma järgmiseks mänguks ja andke endale eelise juba algusest peale. ONIKUMA K1-B mängurežiimi kõrvaklapid võivad saada peaaegu hädavajalikuks varustuseks igale mängijale. 50 mm muundurid tagavad kõrge helikvaliteedi ja võimaldavad täielikku sukeldumist, samas kui ergonoomiline disain võimaldab nautida pikaajalist mugavust. Lisaks muudab omnidirektsionaalne mikrofon suhtlemise teiste meeskonnaliikmetega lihtsaks ning kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult pakub mugavat juurdepääsu kõige olulisematele funktsioonidele.

Kvaliteetne ruumiline heli

Nautige unenäolist sukeldumise taset ja tundke end oma lemmikmängu kangelasena oma laua taga. 50 mm draiveritega K1-B kõrvaklapid pakuvad realistlikku, detailirohket heli, mis jätab teid täielikult mängu sisse. Nüüd saate hõlpsasti kuulda ja lokaliseerida oma vastaseid - ärge üllatage ja võitke oma järgmine duell!

Mugav kasutamine

K1-B-ga on kõik, mida võite vajada, teie käeulatuses. Kõrvaklapid on varustatud kaablisse integreeritud kaugjuhtimispuldiga, millega saate helitugevust reguleerida või mikrofoni hetkega vaigistada. Te ei pea enam iga kord õigeid seadeid otsima!

Ühildub

Ei ole oluline, millist seadmeid kasutate mängimiseks kõige sagedamini. K1-B kõrvaklapid on laia ühilduvusega, seega saate neid hõlpsasti ühendada paljude seadmetega. Valitud PlayStationi ja Nintendo konsoolid, nutitelefonid, tahvelarvutid, arvutid või sülearvutid - otsus on teie!

Teie mugavuse huvides

Kas veedate sageli pikki tunde mängides? Hoolitsege oma mugavuse eest! ONIKUMA kõrvaklapid pakuvad pehmeid, kuju mäletavaid kõrvaklappe, mis sobivad tihedalt teie kõrvadele, ilma et need neid pigistaksid või väsitaksid. Veelgi enam, reguleeritav peapael võimaldab teil K1-B-d kohandada oma pea kujuga, samas kui pehme padja lisab täiendava mugavuse taseme.

Suhtlemise hõlbustamine

Saage võimalus vabalt suhelda teiste mängijatega ja lihtsustage oma järgmiste meeskonnamängude planeerimist. K1-B kõrvaklapid on varustatud kõrge tundlikkusega omnidirektsionaalse mikrofoniga, mis tagab suurepärase helikvaliteedi, vähendades liigset müra - see registreerib teie häält usaldusväärselt. Samuti saate seda pöörata 120°, et kohandada selle asend vastavalt oma vajadustele.

TootjaONIKUMA
mudelK1-B
VärvPunane
Muundur50 mm
Impedants20Ω ± 15%
Tundlikkus119 dB ± 3 dB
Frekventsagedus20 Hz - 20 kHz
Mikrofoni mõõtmed6 x 2.7 mm
Mikrofoni tundlikkus-38 dB ± 3 dB
Mikrofoni impedants2.2KΩ
Mikrofoni suunatusOmnidirektsionaalne
Kaabli pikkusUmbes 2.2 m
LED tööpingedDC 5 V ± 5%
Töös vool≤ 100 mA
ÜhendusedUSB + 3.5 mm pistik
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
13 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.