ONIKUMA K1-B Gaming headset (Yellow)

ONIKUMA
Tootekood: K1-BYELLOW
Hind
16.60 €

ONIKUMA K1-B mängupeakomplekt (kollane)

Valmistu oma järgmiseks mänguks ja anna endale eelise juba alguses. ONIKUMA K1-B mängupeakomplekt võib muutuda peaaegu hädavajalikuks varustuseks igale mängijale. 50 mm edastid tagavad kõrge helikvaliteedi ja võimaldavad täielikku immersiooni, samas kui ergonoomiline disain võimaldab nautida pikaajalist mugavust. Lisaks teeb omnidirektsionaalne mikrofon suhtlemise teiste meeskonnaliikmetega lihtsaks ning kaablisse integreeritud kaugjuhtimispult pakub mugavat juurdepääsu kõige olulisematele funktsioonidele.

Kvaliteetne ruumiline heli

Nauti unenäolist immersioonitaset ja tunne end oma lemmikmängu kangelasena oma laua taga. 50 mm draiveritega K1-B peakomplekt toob sulle realistliku, detailirohke heli, mis viib sind täielikult mängu. Nüüd saad hõlpsasti kuulda ja lokaliseerida oma vastaseid - ära üllatu ja võida oma järgmine duell!

Mugav kasutamine

K1-B-ga on kõik, mida vajad, käeulatuses. Peakomplekt on varustatud kaablisse integreeritud kaugjuhtimispuldiga, millega saad koheselt reguleerida helitugevust või vaigistada mikrofoni. Sa ei pea enam iga kord õigeid seadistusi otsima!

Ühildub

Ei ole tähtis, millist varustust sa kõige sagedamini mängimiseks kasutad. K1-B peakomplektil on lai ühilduvus, nii et saad selle hõlpsasti paljude seadmetega ühendada. Valitud PlayStationi ja Nintendo konsoolid, nutitelefonid, tahvelarvutid, arvutid või sülearvutid - otsus on sinu!

Sinu mugavuse nimel

Kas veedad sageli pikki tunde mängides? Hoolitse oma mugavuse eest! ONIKUMA peakomplektid pakuvad pehmeid, vormimälu kõrvaklappe, mis sobivad tihedalt sinu kõrvadele, ilma et need neid pigistaks või väsitaks. Veelgi enam, reguleeritav peapael võimaldab sul K1-B-d kohandada oma pea kujuga, samas kui pehme padjake pakub lisamugavust.

Suhtlemise lihtsustamine

Saavuta vabadus suhelda teiste mängijatega ja kergenda oma järgmiste meeskonnamängude planeerimist. K1-B peakomplekt on varustatud kõrge tundlikkusega omnidirektsionaalse mikrofoniga, mis tagab suurepärase helikvaliteedi, vähendades ebavajalikku müra - see registreerib usaldusväärselt sinu häält. Samuti saad seda pöörata 120°, et kohandada selle asendit vastavalt oma vajadustele.

 

TootjaONIKUMA
mudel K1-B
VärvKollane
Edastaja50 mm
Impedants20Ω ± 15%
Tundlikkus119 dB ± 3 dB
Sagedusreaktsioon20 Hz - 20 kHz
Mikrofoni mõõtmed6 x 2.7 mm
Mikrofoni tundlikkus-38 dB ± 3 dB
Mikrofoni impedants2.2KΩ
Mikrofoni suunatusOmnidirektsionaalne
Kaabli pikkusUmbes 2.2 m
LED tööpingetDC 5 V ± 5%
Töös vool≤ 100 mA
ÜhendusedUSB + 3.5 mm pistik
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
173 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.