ONIKUMA K9 Purple Gaming Headphones

ONIKUMA
Tootekood: K9PURPLE
Hind
30.15 €

ONIKUMA K9 mänguripeadtelefonid (Lilla)

Kas sulle meeldib mängida mänge ja suhelda oma serveri sõpradega? Või armastad sa muusika kuulamist linnas ringi jalutades ja soovid silma paista? Või meeldib sulle lihtsalt nunnud asjad, kuid roosid on sinu jaoks liiga palju? Igal juhul on ONIKUMA K9 kõrvaklapid suurepärane valik! Stiilne disain, helendavad elemendid ja kinnitatavad kassikõrvad mitte ainult ei pane sind rahvast eristuma, vaid toovad ka lapsemeelse rõõmu! Varustatud suurepäraste kõlaritega, mis pakuvad realistlikku ja kvaliteetset heli, on ONIKUMA K9 mitte ainult välimuse, vaid ka kvaliteedi poolest silmapaistev!

Sa saad täieliku kontrolli

ONIKUMA K9 kõrvaklapid võimaldavad sul heli oma maitse järgi kohandada. Sa saad vabalt reguleerida kõrgeid, madalaid ja keskmisi toone, et süveneda veelgi sügavamale mängude või oma lemmikseriaalide maailma. Lisaks on kõrvaklappide kaabel varustatud praktilise paneeliga, mis võimaldab mugavalt reguleerida helitugevust ning mikrofoni sisse ja välja lülitada.

Isikupärastamise võimalused

ONIKUMA K9 kõrvaklapid on loodud maksimaalse kandmismugavuse tagamiseks, isegi pikaks ajaks. Neil on hingavad padjad, mis on valmistatud ökoloogilisest nahast, mis mitte ainult ei näe esteetiliselt meeldivad välja ja on kergesti puhastatavad, vaid omavad ka meeldivat nahasõbralikku tekstuuri. Tänu reguleeritavale peapaelale on sul võimalus kohandada kõrvaklappide suurust vastavalt erinevatele vajadustele, rahuldades erinevas vanuses ja erineva suurusega peade kasutajaid. Mikrofon saab peita kõrvaklappide korpusesse, et saaksid seda vastavalt oma vajadustele vabalt kasutada. Lisaks saab kaasasolevaid kassikõrvu hõlpsasti kinnitada ja eemaldada vastavalt soovile!

Mitte ainult mängimiseks

ONIKUMA K9 ei ole ainult mängimiseks mõeldud kõrvaklapid, kuigi neid saab ühendada paljude konsoolidega - Playstation, Xbox, Nintendo Switch, arvuti või tahvelarvutid ja telefonid on vaid mõned näited. Mini Jacki ja USB sisendite toe abil pakuvad need kõrvaklapid uskumatut paindlikkust, et saaksid mängida, vaadata filme ja sarju, kuulata muusikat või suhelda sõpradega! Naudi ONIKUMA K9-ga!

Kaasas:

Kõrvaklapid koos mikrofonigaKasutusjuhendAdapterKassikõrvad - 1 paar

 

BrändONIKUMA
mudelK9
VärvLilla
Kõlari suurus50mm
Takistus32 Ω± 15%
Tundlikkus116 ± 3dB
Frekventsus20Hz - 20KHz
Mikrofon6.0x5mm
Mikrofoni tundlikkus-56 ± 3dB
Mikrofoni takistus
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
107 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.