ONIKUMA T1 Gaming TWS earbuds (Black)

ONIKUMA
Tootekood: T1-TWSBLACK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
17.95 €

TWS ONIKUMA T1 Kõrvaklapid Must

Naudi veel paremat helikvaliteeti, kui kuulad muusikat, vaatad filme või mängid mänge. TWS ONIKUMA T1 kõrvaklapid garanteerivad hämmastava ruumilise heli ning Bluetooth 5.3 ühenduvuse abil saad nautida usaldusväärset edastust ja madalat latentsust. Need eristuvad ka pika tööajaga ja spetsiaalselt disainitud laadimiskarbiga, millel on 4 originaalset valgustuse efekti. See on ideaalne kombinatsioon funktsionaalsusest ja stiilist!

Heli kõrgeimal tasemel

Nüüd saad veelgi enam mängu süveneda või tunda end nagu kontserdil oma lemmikartistiga igal pool. ONIKUMA T1 kõrvaklapid pakuvad fantastilist kvaliteediga ruumihäli, võimaldades sul saavutada unistuste taseme süvenemist. Need eristuvad ka polümeerkomposiitdiaphragmide poolest, mis tagavad terava, detailirikka heli, kõrged helid, mis on kõrvadele meeldivad, selged keskmised helid ja sügava, võimsa bassi.

Madal latentsus

Ära karda ühendusprobleeme. T1 kõrvaklapid toetavad usaldusväärset Bluetooth 5.3 tehnoloogiat, et saavutada veelgi parem helikvaliteet, madalam energiatarve ja stabiilne, kiire edastus. Samuti on olemas spetsiaalne madala latentsusega režiim, mis on ideaalne näiteks mängimiseks. Täiusliku video ja heli sünkroonimise tõttu leiad end hõlpsasti oma lemmikmängu maailmast, lokaliseerid oma vastased ja saavutad suure võidu!

Pikk tööaeg

Kuula muusikat või mängi oma lemmikmänge nii kaua, kui soovid - sul ei ole vaja muretseda, et kõrvaklapid tühjaks saavad. ONIKUMA T1 töötab ühe laadimisega kuni 6 tundi ja kaasasolev karp võimaldab seda aega pikendada umbes 18 tunnini. Ütle hüvasti piirangutele!

Probleemivaba suhtlemine teistega

Kas pead vastama telefonile ülerahvastatud supermarketis või bussis? Või mängid sageli online-mänge ja pead suhtlema teiste mängijatega? Pole probleemi - T1 kõrvaklapid on varustatud kvaliteetsete mürasummutavate mikrofonidega, nii et sul ei ole vaja muretseda suhtlemisprobleemide pärast. Nüüd kuulevad sinu vestluspartnerid sind ideaalselt!

Originaalne disain

Kui hindad funktsionaalsuse ja esteetika edukaid kombinatsioone, siis ONIKUMA kõrvaklapid on kindlasti sinu jaoks. Need eristuvad originaalse, modernse disainiga, mis tõmbab tähelepanu ja meeldib paljudele kasutajatele. Veelgi enam, nende jaoks disainitud laadimiskarp on varustatud silmapaistva taustvalgustusega, millel on 4 režiimi valimiseks - Lendav Täht, Tähe Langemine, Hobuste Võidusõit ja Ringikujuline Vilkumine. ONIKUMA-ga eristud rahvast ja tunned end erilisena!

Mugav juurdepääs kõige olulisematele funktsioonidele

Sa ei pea enam iga kord oma nutitelefoni järele ulatama, et lugu vahetada või kõne vastu võtta. T1 kõrvaklapid on varustatud mugavate puutetundlike paneelidega, millega saad näiteks lugu vahetada, esituse peatada, sissetuleva kõne tagasi lükata või valitud režiimi aktiveerida. Nüüd on kõik kõige olulisemad funktsioonid alati sinu käeulatuses!

TootjaONIKUMA
MudelT1
VärvMust
Bluetooth5.3
UlatusKuni 10m
HelikoodekidSBC, AAC
TööaegUmbes 6 h
Kõrvaklappide laadimisaegUmbes 2 h
Kasti laadimisaegOk. 2 h
Mõõtmed51.3 x 51.3 x 31.8 mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
66 tk
Tellimine esindusse 6-13 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.