ONIKUMA T18 Bluetooth In-Ear Earphones Brown

ONIKUMA
Tootekood: T18BROWN
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
Hind
18.80 €

ONIKUMA T18 Bluetooth Kõrvaklapid Pruun

ONIKUMA T18 on revolutsioonilised Bluetooth kõrvaklapid, mis ühendavad elegantse disaini uusima tehnoloogiaga. Varustatud innovatiivse Bluetooth 5.3 kiibistikuga - nad pakuvad madalat energiatarvet, usaldusväärset edastust ja minimaalset viivitust. See teeb neist ideaalsed mitte ainult muusika kuulamiseks, vaid ka mängimiseks ja filmide vaatamiseks. Samuti garanteerivad nad fantastilise helikvaliteedi, mis viib teie muusikakogemuse täiesti uuele tasemele.

Bluetooth 5.3

ONIKUMA T18 kõrvaklapid kasutavad uue põlvkonna Bluetooth 5.3, mis tagab madala energiatarbe, kiire ja stabiilse edastuse ning madala viivituse - ainult umbes 90 ms mängurežiimis. Nii saate nautida täiuslikku video ja heli sünkroniseerimist isegi äärmiselt dünaamiliste mängude ajal! Veelgi enam, nutikas ühendustehnoloogia võimaldab kiiret ja automaatset paarimist - ilma et peaksite iga kord kogu protsessi kordama.

Ideaalsed vestlusteks

Kahekordsete mikrofonide ja ENC tehnoloogia abil elimineerivad T18 kõrvaklapid tõhusalt ümbritsevat müra, tagades kristallselge helikvaliteedi telefonikõnede ajal. See on ideaalne mürarohketes keskkondades ning ka kodus. ONIKUMA-ga saate kindlustunde, et teie kõnekaaslased kuulevad teie iga sõna kergesti!

Stiilne disain

Kõrvaklapid iseloomustavad mitte ainult funktsionaalsus, vaid ka stiil. Need on saadaval kolmes värvitoonis - valge, pruun ja beež, nii et saate need sobitada oma isiklike eelistustega. Igaühele on midagi, olgu see klassikaline või ekstravagantne. Kõrvaklapid eristuvad ka oma ergonoomilise disaini poolest, mis tagab ületamatu mugavuse.

Pikk tööaeg

T18 pakub kuni 5 tundi muusika esitust ühe laadimisega, ja kaas, mis on kaasas, võimaldab seda aega pikendada umbes 18 tunnini. Veelgi enam, kõrvaklapid kestavad umbes 30 tundi ooterežiimis. Nende laadimiseks on vajalik vaid umbes 2 tundi - te ei pea liiga kaua ootama, kuni nad on taas tööks valmis.

TootjaONIKUMA
mudelT18
VärvPruun
Bluetooth5.3
TööaegKuni 5 h / kuni 18 h koos kaasiga
OoteaegKuni 30 h
LaadimisaegUmbes 2 h

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
117 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.