ONIKUMA T305 Gaming TWS earbuds (Pink)

ONIKUMA
Tootekood: T305PINK
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
12.10 €

TWS ONIKUMA T305 Roosa Kõrvaklapp

Kas otsite mugavaid ja usaldusväärseid TWS kõrvaklappe, mis pakuvad suurepärast helikvaliteeti? Valige ONIKUMA T305! Need eristuvad mitte ainult oma originaalse disaini ja pika tööajaga, vaid ka fantastilise heli ja kaasaegse Bluetooth 5.3 ühenduvusega. Nautige mugavust ja avastage oma lemmiklaule uuesti!

Unikaalne disain

T305 kõrvaklapid on kerged, mugavad ja meeldivad puudutada. Need sobivad ideaalselt kõrva ja ei kuku välja - isegi kui liigute palju. Veelgi enam, nende jaoks mõeldud laadimiskarp on piisavalt mugav ja kompaktne, et saaksite neid endaga igal ajal kaasas kanda. See mahub kergesti teie seljakotti või taskusse! Selle lisaväärtus on stiilne läbipaistev sulgus, mis mitte ainult ei näe suurepärane välja, vaid võimaldab teil mugavalt kontrollida laadimistaset - te ei pea seda iga kord avama.

Mugav puutetundlik juhtimine

Nautige mugavat juurdepääsu kõige olulisematele kõrvaklappide funktsioonidele. ONIKUMA T305 on varustatud praktiliste puutetundlike paneelidega, mis võimaldavad teil lugusid vahetada, esituse peatada ja jätkata, vastu võtta telefonikõnesid, reguleerida helitugevust ja aktiveerida häälassistendi, jne. Te ei pea enam iga kord oma nutitelefoni järele ulatuma - nüüd on kõik vajalik teie sõrmeotstes.

Pikk tööaeg

ONIKUMA T305 kõrvaklapid sobivad ideaalselt kodus, tööl ja reisidel. Need eristuvad pika tööajaga, nii et te ei pea neid liiga tihti laadima. Täislaetud, võimaldavad need muusikat mängida umbes 4 tundi või telefonikõnesid teha umbes 5 tundi. Nende laadimine ei võta kaua aega - umbes 2 tundi on piisav. Lisaks ulatub kõrvaklappide ja karbi kogutööaeg 15 tunnini.

Suurepärane helikvaliteet

Kogege, kui fantastiliselt võivad kõlada teie lemmiklood. T305 kõrvaklapid võimaldavad teil nautida kvaliteetset heli - sügavat bassi, selget keskheliga ja kõrgeid helisid, mis kindlasti võluvad teid. See on ideaalne valik igale muusikasõbrale!

Bluetooth 5.3

ONIKUMA T305-ga muutuvad edastusprobleemid ainult ebameeldivaks mälestuseks. Kõrvaklapid toetavad Bluetooth 5.3, seega suudavad nad pakkuda stabiilset, kiiret ja usaldusväärset ühendust peaaegu igas olukorras. Unustage segajad, viivitused ja katkestused! Nüüd ei seisa miski teie teel, kui kuulate oma lemmiklaule, mängite mänge või vaatate sarju.

TootjaONIKUMA
mudelT305
VärvRoosa
Bluetooth5.3
UlatusKuni 10m
Audio koodekidSBC, AAC
Muusika esitamise aegUmbes 4 h
Vestluse aegUmbes 5 h
Kõrvaklappide laadimisaegUmbes 2 h
Karbi laadimisaegUmbes 2 h
Mõõtmed62 x 35 x 31.6 mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
104 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.