ONIKUMA T305 Gaming TWS earbuds (White)

ONIKUMA
Tootekood: T305WHITE
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Hõbe
Hind
12.10 €

TWS ONIKUMA T305 Valged Kõrvaklapid

Otsid mugavaid ja usaldusväärseid TWS kõrvaklappe, mis pakuvad suurepärast helikvaliteeti? Valige ONIKUMA T305! Need eristuvad mitte ainult oma originaalse disaini ja pika tööaja poolest, vaid ka fantastilise heli ja kaasaegse Bluetooth 5.3 ühenduvuse poolest. Nautige mugavust ja avastage oma lemmiklaule uuesti!

Unikaalne disain

T305 kõrvaklapid on kerged, mugavad ja meeldivad katsuda. Need sobivad ideaalselt kõrvadesse ega kuku sealt välja - isegi kui liigute palju. Mis veelgi parem, nende jaoks loodud laadimiskarp on piisavalt mugav ja kompaktne, et saaksite neid alati endaga kaasas kanda. See mahub kergesti teie seljakotti või taskusse! Selle täiendav eelis on stiilne läbipaistev sulgur, mis mitte ainult ei näe suurepärane välja, vaid võimaldab teil mugavalt kontrollida laadimistaset - te ei pea seda iga kord avama.

Mugav puutetundlik juhtimine

Nautige mugavat juurdepääsu kõige olulisematele kõrvaklappide funktsioonidele. ONIKUMA T305 on varustatud praktiliste puutetundlike paneelidega, mis võimaldavad teil lugusid vahetada, esituse peatada ja jätkata, vastu võtta telefonikõnesid, reguleerida helitugevust ja aktiveerida häälassistenti, teiste seas. Te ei pea enam iga kord oma nutitelefoni järele ulatuma - nüüd on kõik, mida vajate, teie sõrmeotstes.

Pikk tööaeg

ONIKUMA T305 kõrvaklapid on ideaalsed kodus, tööl ja reisides. Need eristuvad pika tööaja poolest, nii et te ei pea neid liiga sageli laadima. Täielikult laetud, võimaldavad need muusikat mängida umbes 4 tundi või teha telefonikõnesid umbes 5 tundi. Nende laadimine ei võta kaua aega - piisab umbes 2 tunnist. Lisaks ulatub kõrvaklappide kogutööaeg koos karbiga 15 tunnini.

Suurepärane helikvaliteet

Kogege, kui fantastiliselt võivad teie lemmiklaule kõlada. T305 kõrvaklapid võimaldavad teil nautida kvaliteetset heli - sügavat bassi, selget keskheli ja kõrgeid helisid, mis kindlasti võluvad teid. See on ideaalne valik igale muusikasõbrale!

Bluetooth 5.3

ONIKUMA T305-ga muutuvad edastusprobleemid ainult ebameeldivaks mälestuseks. Kõrvaklapid toetavad Bluetooth 5.3, nii et nad suudavad pakkuda stabiilset, kiiret ja usaldusväärset ühendust peaaegu igas olukorras. Unustage segajad, viivitused ja katkendlikud helid! Nüüd ei seisa miski teie teel, kui kuulate oma lemmiklaule, mängite mänge või vaatate telesarju.

TootjaONIKUMA
mudelT305
VärvValge
Bluetooth5.3
UlatusKuni 10 m
HelikoodikudSBC, AAC
Muusika esitamise aegUmbes 4 h
Rääkimise aegUmbes 5 h
Kõrvaklappide laadimisaegUmbes 2 h
Korpuse laadimisaegUmbes 2 h
Mõõtmed62 x 35 x 31.6 mm

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
151 tk
Tellimine esindusse 6-13 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.