ONIKUMA X15 PRO Gaming headset Cat (Black)

ONIKUMA
Tootekood: X15PROCATBLACK
Hind
20.60 €

ONIKUMA X15 PRO must/kassikõrvadega mänguripead

Varu stiilseid mänguripeade, mis mitte ainult ei aita sul mängus paremini hakkama saada, vaid ka kaunistavad sinu ruumi huvitaval viisil. ONIKUMA X15 PRO garanteerib fantastilise helikvaliteedi tänu 50-millimeetristele draiveritele ning võimaldab sujuvat suhtlemist teiste mängijatega - need pakuvad reguleeritavat ümbersuunavat mikrofoni. Need eristuvad ka oma ergonoomilise disaini, värvilise RGB taustvalgustuse ja originaalse kassikõrvade kujundusega.

Kõrgem immersioonitunne

Kas soovid mängus veelgi rohkem süveneda? X15 PRO-ga koged unustamatut elamust! Kõrvaklapid kasutavad 50mm draivereid, mis toovad esile rikkaliku ja selge heli. Selle tulemusena kuuled täpselt kõiki detaile, näiteks vastaste samme või laske. Naudi täielikku immersiooni ja tunne end oma laua taga nagu oleksid põnevate sündmuste keskmes!

Vaba suhtlemine teiste mängijatega

Keegi, kes sageli mängib online-mänge, teab kindlasti, kui oluline on teiste mängijatega korralikult suhelda. X15 PRO kõrvaklapid tulevad selleks samuti kasuks - need pakuvad reguleeritavat ümbersuunavat mikrofoni, mis salvestab sinu häält usaldusväärselt ja täpselt. Nii saad oma sõpradega probleemideta rääkida, planeerida järgmist mängu või hoiatada teisi meeskonnaliikmeid ohu eest.

Mängijate vajadusi silmas pidades disainitud

Kas otsid seadmeid, mis mitte ainult ei üllata sind funktsionaalsusega, vaid näevad ka suurepärased välja? X15 PRO kõrvaklapid kindlasti meeldivad sulle! Need on varustatud värvilise RGB taustvalgustusega, mis koos läbipaistva peapaelaga näeb tõeliselt hämmastav välja ja annab neile ainulaadse iseloomu. Neil on ka ebatavaline kassikõrvade kujundus - see annab neile veelgi ainulaadse stiili!

Mugavus tundideks mängimiseks

Mängi nii kaua, kui soovid - X15 PRO-ga ei pea sa muretsema ebamugavuse pärast. Kõrvaklapid pakuvad pehmeid kõrvapatju, mis on valmistatud proteiinist nahast, mis sobivad ideaalselt kõrvadele ja omavad kõrget kulumiskindlust. Lisaks võimaldab reguleeritav peapael neid optimaalselt kohandada sinu individuaalsetele vajadustele. Kõik see lisab võrreldamatut mugavust isegi pikaajaliste mängude ajal!

 

TootjaONIKUMA
mudelX15 PRO
VärvMust
Muunduri50 mm
Impedants15Ω ± 15%
Tundlikkus102 ± 3 dB
Sagedusvahemik20 Hz - 20 kHz
Mikrofoni mõõtmed6 x 5 mm
Mikrofoni tundlikkus-38 ± 3 dB
Mikrofoni impedants≤ 2.2KΩ
Mikrofoni suunatusÜmbersuunav
Kaabli pikkusUmbes 2 m
LED tööpingetDC 5 V ± 5%
Töös vool≤ 180 mA
ÜhendusedUSB + 3.5 mm pistik
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
169 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.