ONIKUMA X15Pro Gaming Headphones Pink/Deer Horns

ONIKUMA
Tootekood: X15PROPINK
Hind
20.60 €

ONIKUMA X15Pro Roosa/Deer Horns mängurikuulajad

ONIKUMA X15 PRO kõrvaklapid on fantastiline valik neile, kes armastavad nunnusid vidinaid - roosast plastikust valmistatud ja eemaldatavate hirve sarvedega varustatud, teevad nad sõpradega veebikohtumistel tõeliselt furoori, kuid nad on ka suurepärane osa cosplay'ist või lahedad lisandid igapäevastes riietustes. Näita maailmale oma sisemist võlu ONIKUMA X15 PRO-ga!

Kõrgeima kvaliteediga heli

Kas armastad muusika kuulamist või filmide, sarjade või anime vaatamist suurepärase helikvaliteediga? ONIKUMA X15 PRO on kõrvaklapid, mis on varustatud 50mm kõlaritega - nende disainis on kasutatud grafiidi membraane, et saaksid kuulda iga sõna oma lemmiklauljast või k-drama tegelastest. Selge stereoheli kõrgeima kvaliteediga toob sulle palju lõbu ja naudingut!

Teie mugavus on esikohal

Kõrvaklapid on loodud teie mugavust silmas pidades - saate neid kanda pikka aega ilma ebamugavust tundmata. ONIKUMA X15 PRO-l on hingavad padjad, mis on valmistatud öko-nahast, mis mitte ainult ei näe välja korralik ja on lihtne puhastada, vaid omab ka meeldivat nahasõbralikku tekstuuri. Reguleeritav peapael võimaldab teil kohandada kõrvaklappide suurust, et see vastaks erinevas vanuses ja erineva suurusega kasutajate vajadustele. Mis veel, saate mitte ainult pöörata mikrofoni 360 kraadi, vaid ka eemaldada selle ja uuesti kinnitada, kui soovite kellegagi uuesti rääkida.

Naudi suurepärast kõnekvaliteeti

ONIKUMA X15 PRO kõrvaklappidel on mürasummutav mikrofon, mis muudab rääkimise, naermise ja salvestamise lihtsaks ja mugavaks, ning teie hääl on selge ja arusaadav. Kõrvaklappide külge ühendatud kaablil on paneel, millega saate reguleerida helitugevust, aga ka mikrofoni sisse ja välja lülitada.

Särage igas olukorras

ONIKUMA X15 PRO süttivad erinevates värvides kohe, kui ühendate need seadmetega, millel on 3.5mm Micro Jack või USB, nii et saate rõõmsalt mängida muusikat oma telefonist, mängida Nintendo Switchil, Xboxil, PC-l, Playstationil ja mujal! Kõrvaklappide ainulaadne disain rõhutab teie iseloomu ja isikupära linnas, voogedastamisel või sõpradega kohtumisel - näita, kes sa oled, ONIKUMA X15 PRO-ga täna. Kaasasolevad hirve sarved lisavad teie võlu ja ainulaadsust igas kohas!

Mitmekesisus

Kas hindate vidinaid, kuid mängud ei ole teie lemmik? ONIKUMA X15Pro kõrvaklapid on seade, mis ei ole mõeldud ainult mängimiseks PC-l, Nintendo Switchil, Xboxil või Playstationil, vaid võimaldab ka filme vaadata, muusikat kuulata ja kõnesid teha. Mini Jacki ja USB sisendite toe abil on need kõrvaklapid äärmiselt mitmekesised, pakkudes naudingut nii innukatele mängijatele, muusikaarmastajatele, filmihuvilistele kui ka neile, kes armastavad sõpradega veebis vestelda!

Kaasas

Kõrvaklapid mikrofoni, kasutusjuhend, adapter, hirve sarved - 1 paar.

 

BrändONIKUMA
MudelX15 PRO
VärvRoosa
Kõlari suurus50mm
Takistus15 Ω± 15%
Tundlikkus102 ± 3dB
Frekvents20Hz - 20KHz
Mikrofon6.0x1.5mm
Mikrofoni tundlikkus-38 ± 3dB
Mikrofon takistus
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
186 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.