ONIKUMA X22 Gaming headset (black)

ONIKUMA
Tootekood: X22BLACK
Hind
22.75 €

ONIKUMA X22 mängukõrvaklapid (must)

Varu end õige mängukõrvaklappidega ja saa eelise juba algusest peale. ONIKUMA X22 pakub suuri 50-millimeetriseid draivereid, mis tagavad suurepärase helikvaliteedi. See paistab silma ka oma ergonoomilise disaini ja värvilise RGB taustvalgustusega. Selle lisaväärtus on sisseehitatud mürasummutav mikrofon, mis võimaldab sul mängimise ajal vabalt suhelda.

Sukeldu mängu

Nüüd saad veelgi rohkem sukelduda oma lemmikmängu maailma. X22 kõrvaklapid on varustatud 50mm draiveritega, et pakkuda selget, detailirohket stereo ümbritsevat heli. Selged kõrged helid, kõrvadele meeldivad keskmised ja võimas, sügav bass - kõik need aitavad sul mängust veelgi rohkem rõõmu tunda. Kuule oma vastast kergesti ja ära üllatu!

RGB taustvalgustus

Kui hindad varustuses mitte ainult funktsionaalsust, vaid ka huvitavat disaini, siis ONIKUMA X22 kõrvaklapid on kindlasti sinu jaoks. Need on varustatud dünaamilise RGB taustvalgustusega, mis annab neile originaalse mängulise iseloomu. See muudab need ideaalseks lisandiks sinu mängutsooni!

Omnidirektsionaalne mikrofon

Kui naudid online-mänge, siis tead kindlasti, et mängijate vaheline õige suhtlemine võib olla ülioluline. X22 kõrvaklapid aitavad sind sellega! Need on varustatud reguleeritava mürasummutava mikrofoniga, mis salvestab sinu häält täpselt. Nii saad hõlpsasti planeerida järgmisi matše, hoiatada teisi meeskonnaliikmeid ohtudest ja vahetada kommentaare.

Kerge ja mugav

Nauti ületamatut mugavust isegi pikaajaliste mängude ajal. Kõrvaklapid kaaluvad vaid umbes 364 g - need ei koorma sind liialt. Need on varustatud ka proteiini nahast kõrvaklappidega, mis on kulumiskindlad ja kinnituvad ideaalselt sinu kõrvadele, ilma et need neid pigistaks. Veelgi enam, reguleeritav peapael saab automaatselt kohanduda sinu pea kujuga ning kergesti ligipääsetavad nupud võimaldavad sul mugavalt reguleerida helitugevust ja vaigistada mikrofon.

Laialdane ühilduvus

Ei ole tähtis, milliseid seadmeid sa kõige sagedamini kasutad - ONIKUMA kõrvaklapid pakuvad sulle suurepärast helikvaliteeti peaaegu igas olukorras. X22 on ühilduv paljude populaarsete seadmetega, nagu nutitelefonid, tahvelarvutid, sülearvutid, arvutid, samuti valitud Nintendo ja PlayStation konsoolid. Sa ei pea end piirama!

TootjaONIKUMA
mudelX22
VärvMust
Draiver50 mm
Impedants32Ω ± 15%
Tundlikkus105 ± 3 dB
Frekventsageduse vastus20 Hz - 20 kHz
Mikrofoni mõõtmed6 x 5 mm
Mikrofoni tundlikkus-38 ± 3 dB
Mikrofoni impedants≤ 2.2KΩ
Mikrofoni suunatusOmnidirektsionaalne
Kaabli pikkusUmbes 2 m
LED tööpingetDC 5 V ± 5%
Töös vool≤ 180 mA
Ühendused3.5 mm jack + USB (LED toiteallikas)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
97 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.