ONIKUMA X22 Gaming headset (White)

ONIKUMA
Tootekood: X22WHITE
Hind
22.80 €

ONIKUMA X22 mängupeakomplekt (valge)

Varu end õigete mängupeakomplektidega ja saa eelise juba algusest peale. ONIKUMA X22 pakub suuri 50-millimeetriseid kõlarid, mis tagavad suurepärase helikvaliteedi. See paistab silma ka oma ergonoomilise disaini ja värvikireva RGB taustvalgustusega. Selle lisaväärtus on sisseehitatud mürasummutav mikrofon, mis võimaldab sul mängimise ajal vabalt suhelda.

Naudi mängu süvenemist

Nüüd saad veelgi rohkem süveneda oma lemmikmängu maailma. X22 peakomplektid on varustatud 50mm kõlaritega, et pakkuda selget, detailirohket stereo ruumihäält. Selged kõrged helid, kõrvadele meeldivad keskmised ja võimsad, sügavad bassid - kõik see aitab sul mängust veelgi rohkem rõõmu tunda. Kuule oma vastast kergesti ja ära üllatu!

RGB taustvalgustus

Kui hindad varustuses mitte ainult funktsionaalsust, vaid ka huvitavat disaini, siis ONIKUMA X22 peakomplektid on kindlasti sulle meelepärased. Need on varustatud dünaamilise RGB taustvalgustusega, mis annab neile originaalse mängu iseloomu. See võimaldab neil saada ideaalseks lisandiks sinu mängu tsoonile!

Omnidirektsionaalne mikrofon

Kui naudid online-mänge, siis tead kindlasti, et õige suhtlemine mängijate vahel võib olla ülioluline. X22 peakomplektid aitavad sind sellega! Need on varustatud reguleeritava mürasummutava mikrofoniga, mis salvestab sinu häält täpselt. Nii saad kergesti planeerida oma järgmisi mänge, hoiatada teisi meeskonnaliikmeid ohtude eest ja vahetada kommentaare.

Kerge ja mugav

Naudi ületamatut mugavust isegi pikaajaliste mängude ajal. Peakomplekt kaalub vaid umbes 364 g - see ei koorma sind liialt. Need on ka varustatud proteiinist nahast kõrvakatega, mis on kulumiskindlad ja kinnituvad sinu kõrvadele ideaalselt, ilma et need neid pigistaks. Mis veel, reguleeritav peapael suudab automaatselt kohanduda sinu pea kujuga ning kergesti ligipääsetavad nupud võimaldavad sul mugavalt reguleerida helitugevust ja vaigistada mikrofon.

Laialdane ühilduvus

Ükskõik, milliseid seadmeid sa kõige sagedamini kasutad - ONIKUMA peakomplektid pakuvad sulle suurepärast helikvaliteeti peaaegu igas olukorras. X22 on ühilduv paljude populaarsete seadmetega, nagu nutitelefonid, tahvelarvutid, sülearvutid, lauaarvutid, samuti valitud Nintendo ja PlayStation konsoolid. Sa ei pea end piirama!

TootjaONIKUMA
mudelX22
VärvValge
Muundur50 mm
Impedants32Ω ± 15%
Tundlikkus105 ± 3 dB
Frekventsagedus20 Hz - 20 kHz
Mikrofoni mõõdud6 x 5 mm
Mikrofoni tundlikkus-38 ± 3 dB
Mikrofoni impedants≤ 2.2KΩ
Mikrofoni suunatusOmnidirektsionaalne
Kaabli pikkusUmbes 2 m
LED tööpingetDC 5 V ± 5%
Töös vool≤ 180 mA
Ühendused3.5 mm jack + USB (LED toide)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
40 tk
Tellimine esindusse 6-13 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.