ONIKUMA X7 PRO Gaming headset (Black)

ONIKUMA
Tootekood: X7PRO
Hind
17.65 €

ONIKUMA X7 PRO mängupeakomplekt (must)

Tagage suurepärane helikvaliteet muusika kuulamisel, filmide vaatamisel või mängimisel. ONIKUMA X7 Pro kõrvaklapid pakuvad 40-millimeetrist draiverit, mis tagab selge ja kõrva rõõmustava heli. Need eristuvad ka oma ergonoomilise disaini ja värvilise RGB taustvalgustusega. Samuti on olemas mürasummutav mikrofon, mis võimaldab teil vabalt suhelda teiste mängijatega.

Suurepärane helikvaliteet

Kogege iga detaili oma lemmiklauludest või süvenege veelgi oma lemmikmängu maailma. X7 PRO kõrvaklapid, millel on tipptasemel 40mm draiverid, pakuvad hämmastavat, selget stereoheli ja loomulikku heli. Kogege unustamatuid emotsioone ja tunnete end oma toas nagu oleksite põnevate sündmuste keskmes!

Suhtlemine kõrgeimal tasemel

Kas mängite sageli võrgu mänge sõpradega? Või osalete juhuslikult videokonverentsidel? X7 Pro kõrvaklapid tulevad kindlasti teile kasuks! Need on varustatud ümbersuunava mürasummutava mikrofoniga, mis salvestab teie iga sõna ideaalselt. Samuti saate vabalt reguleerida selle asendit. ONIKUMA-ga võite olla kindel, et teie vestluskaaslased kuulevad teid probleemideta!

Parandatud disain

Kas juhtub, et veedate pikki tunde muusikat kuulates või mänge mängides? X7 PRO-ga ei pea te väsimuse pärast muretsema! Kõrvaklapid on varustatud pehmete kõrvapadjanditega, mis on valmistatud hingavast, perforatsiooniga proteiinist nahast, mis on väga mugavad ja sobivad teie kõrvadele ideaalselt, ilma et need neid pigistaks. Veelgi enam, reguleeritav peapael vahtpolsterdusega tagab lisamugavuse. Teine huvitav omadus X7 PRO-s on värviline RGB taustvalgustus, mis annab sellele modernse mängutunde.

Ühildub teie seadmetega

Kõrvaklapid on varustatud 2 ühendusega - USB-A ja 3.5 mm pesa. Samuti leiate komplektist 3.5mm helikaabli adapteri. Kõik see muudab X7 PRO ühilduvaks paljude populaarsete seadmetega - valitud Nintendo ja PlayStation konsoolidest, nutitelefonidest, sülearvutitest ja arvutitest. Unustage piirangud!

Komplektis

Kõrvaklapid 3.5mm helikaabli adapter

 

TootjaONIKUMA
mudel X7 PRO
VärvMust
Draiver40 mm
Impedants32Ω ± 15%
Helitundlikkus101 dB ± 3 dB
Frekventspekter20 Hz - 20 kHz
Mikrofoni mõõtmed6 x 5 mm
Mikrofoni tundlikkus-42 dB ± 3 dB
Mikrofoni impedants≤ 2.2KΩ
Mikrofoni suunatusÜmbersuunav
Kaabli pikkusUmbes 2.2 m
LED tööpingutusDC 5 V ± 5%
Töös vool≤ 100 mA
ÜhendusedUSB + 3.5 mm pesa
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
60 tk
Tellimine esindusse 6-13 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.