Open-Ear Earphones Transformers TF-T20 (silver)

Transformers
Tootekood: TF-T20-SILVER
  • Värvus: Hõbe
Hind
20.30 €

TWS Transformers TF-T20 kõrvaklapid (hõbe)

TWS Transformers TF-T20 kõrvaklapid on ideaalsed neile, kes hindavad mugavust ja ohutust aktiivsete tegevuste ajal. Tänu avatud kõrvakujule ei ummista seadmed kõrvu, võimaldades õhu vabalt voolata, vähendades isolatsiooni tunnet ja võimaldades kuulda ümbritsevaid helisid. Kasutatud lahendus võimaldab hoida ühendust ümbritseva keskkonnaga, mis on eriti oluline jooksmise või jalgrattasõidu ajal. 16.2mm draiverid pakuvad erakordset muusikaelamust, samas kui Bluetooth 5.4 tagab stabiilse ühenduse. Laadimiskohvriga tööaeg ulatub 60 tunnini.

Imeline heli

16.2mm draiveritega TWS Transformers TF-T20 kõrvaklapid suurendavad bassi sügavust ja toovad igast laulust esile parima, pakkudes rikkalikult detailset stereoheli. Nautige selget heli, olgu te kuulamas muusikat, mängimas mänge või vaatamas filme.

Ergonoomiline disain

TF-T20 on loodud maksimaalse mugavuse nimel. Ergonoomiline kuju ja kerge disain tagavad ideaalse sobivuse erinevat tüüpi kõrvadele. Kõrvaklapid pakuvad kõrvahoidjat, mis tagab nende paigal püsimise isegi intensiivse liikumise ajal, muutes need ideaalseks valikuks spordihuvilistele. Lisaks on nad IPX5 veekindlad - seega saate neid vabalt kasutada intensiivsete treeningute ajal. Teie otsustada, kas soovite kasutada mõlemaid kõrvaklappe või ainult ühte korraga.

Teadlikkus ümbritsevast ja suhtlemisvabadus

Transformers kõrvaklappidega saate nautida muusika kuulamise ja ümbritsevate helide salvestamise võimalust samaaegselt. See tähendab, et te ei pea kõrvaklappe ära võtma, et kuulda, mis teie ümber toimub või rääkida ümbritsevate inimestega, muutes suhtlemise palju lihtsamaks ja ohutumaks erinevates olukordades.

Kaks töörežiimi

On olemas 2 töörežiimi (Muusika ja Mängimine), seega saate nautida kõrgekvaliteedilist heli nii muusika kuulamisel kui ka mängimisel. Võime kiiresti režiimide vahel vahetada tagab optimaalse helikogemuse vastavalt teie praegustele vajadustele.

Bluetooth 5.4

Bluetooth 5.4 tehnoloogia tagab 200% suurema andmeedastuskiirus võrreldes varasemate versioonidega, samuti paranenud ühenduse stabiilsuse (50%). Pärast esimest paarimist ühendab seade automaatselt valitud seadmega. Ainult 30 ms latentsus tagab sujuva heli edastamise, mis on eriti oluline mängimise ajal. Kõrvaklapid toetavad protokolle nagu HSP, HFP, A2DP ja AVRCP ning on ühilduvad erinevate iOS, Androidi ja Windowsi seadmetega.

Kiire laadimine ja pikk tööaeg

Üks laadimine tagab 5 kuni 6 tundi muusika esitust. 300 mAh laadimiskohver võimaldab kõrvaklappe laadida neli korda ja pikendab kokku tööaega 60 tunnini. Laadimine USB-C pordi kaudu kestab vaid 2 tundi. Seetõttu on TF-T20 suurepärane valik aktiivse eluviisiga inimestele.

Intuitiivne kasutamine

Kõrvaklappide puutetundlikud paneelid võimaldavad mugavalt hallata sissetulevaid kõnesid, juhtida muusikapleierit, reguleerida helitugevust ja aktiveerida häälassistente ja režiime. Nii ei pea te iga kord telefoni järele ulatuma.

Komplektis:

TWS Transformers TF-T20 kõrvaklapidLaadimiskohver tilgakaitseköiegaUSB-C laadimiskaabelKasutusjuhend

 

TootjaTransformers
mudelTF-T20
Bluetoothi versioon5.4
Edastusvahemikkuni 10 meetrit
ProtokollidHSP, HFP, A2DP, AVRCP
Tööaeg5 kuni 6 tundi või kuni 60 tundi laadimiskohvriga
Laadimisaeg2 tundi
Laadimiskohvri maht300 mAh
VeekindlusIPX5
Värvhõbe

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
42 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.