Open-Ear Earphones Transformers TF-T20 (yellow)

Transformers
Tootekood: TF-T20-YELLOW
  • Värvus: Kollane
Hind
20.30 €

TWS Transformers TF-T20 kõrvaklapid (kollane)

TWS Transformers TF-T20 kõrvaklapid on ideaalsed neile, kes hindavad mugavust ja ohutust aktiivsete tegevuste ajal. Avatud kõrvade disaini tõttu ei ummista seade kõrvu, võimaldades õhu vabalt voolata, vähendades isoleerituse tunnet ja võimaldades kuulda ümbritsevaid helisid. Kasutatud lahendus võimaldab hoida ühendust ümbritseva keskkonnaga, mis on eriti oluline jooksmise või jalgrattasõidu ajal. 16,2 mm kõlarid pakuvad erakordset muusikaelamust, samas kui Bluetooth 5.4 tagab stabiilse ühenduse. Tootmise aeg koos laadimiskohvriga ulatub 60 tunnini.

Imeline heli

16,2 mm kõlaritega TWS Transformers TF-T20 kõrvaklapid suurendavad bassi sügavust ja toovad iga laulu parima välja, pakkudes rikkalikult detailset stereoheli. Nautige selget heli, olgu see siis muusika kuulamine, mängude mängimine või filmide vaatamine.

Ergonoomiline disain

TF-T20 on loodud maksimaalse mugavuse tagamiseks. Ergonoomiline kuju ja kerge disain tagavad ideaalse sobivuse erinevat tüüpi kõrvadele. Kõrvaklapid pakuvad kõrvadele sobivust, mis tagab, et need püsivad paigal isegi intensiivse liikumise ajal, muutes need ideaalseks valikuks spordihuvilistele. Lisaks on need IPX5 veekindlad - seega saate neid vabalt kasutada intensiivsete treeningute ajal. Teie otsustada, kas soovite kasutada mõlemat kõrvaklappi või ainult ühte korraga.

Teadlikkus ümbritsevast ja suhtlemisvabadus

Transformers kõrvaklappidega saate nautida muusika kuulamise ja ümbritsevate helide salvestamise võimalust samaaegselt. See tähendab, et te ei pea oma kõrvaklappe ära võtma, et kuulda, mis teie ümber toimub või rääkida ümbritsevate inimestega, muutes suhtlemise palju lihtsamaks ja ohutumaks erinevates olukordades.

Kaks töörežiimi

On olemas 2 töörežiimi (Muusika ja Mängimine), seega saate nautida kõrgekvaliteedilist heli nii muusika kuulamisel kui ka mängude mängimisel. Võimalus kiirelt režiimide vahel vahetada tagab optimaalse helielamuse vastavalt teie hetke vajadustele.

Bluetooth 5.4

Bluetooth 5.4 tehnoloogia tagab 200% suurema andmeedastuskiirus võrreldes varasemate versioonidega, samuti paranenud ühenduse stabiilsuse (50% võrra). Pärast esimest paarimist ühendab seade automaatselt valitud seadmega. Ainult 30 ms latentsus tagab sujuva heli edastamise, mis on eriti oluline mängimise ajal. Kõrvaklapid toetavad protokolle nagu HSP, HFP, A2DP ja AVRCP ning on ühilduvad erinevate iOS, Android ja Windows-põhiste seadmetega.

Kiire laadimine ja pikk tööaeg

Üks laadimine tagab 5 kuni 6 tundi muusika esitust. 300 mAh laadimiskohver võimaldab kõrvaklappe laadida neli korda ja pikendab koguaega 60 tunnini. Laadimine USB-C pordi kaudu võtab vaid 2 tundi. Seetõttu on TF-T20 suurepärane valik aktiivse eluviisiga inimestele.

Intuitiivne kasutamine

Kõrvaklappide puutetundlikud paneelid võimaldavad mugavalt hallata sissetulevaid kõnesid, juhtida muusikapleierit, reguleerida helitugevust ja aktiveerida häälassistentide ja režiimide funktsioone. Nii ei pea te iga kord oma telefoni järele ulatama.

Komplektis:

TWS Transformers TF-T20 kõrvaklapidLaadimiskohver kukkumiskaitsekaabligaUSB-C laadimiskaabelKasutusjuhend

 

TootjaTransformers
mudelTF-T20
Bluetooth versioon5.4
Edastusvahemikkuni 10 meetrit
ProtokollidHSP, HFP, A2DP, AVRCP
Tööaeg5 kuni 6 tundi või kuni 60 tundi laadimiskohvriga
Laadimisaeg2 tundi
Laadimiskohvri maht300 mAh
VeekindlusIPX5
Värvkollane

Tehnilised andmed

VärvusKollane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
44 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.