PowerLocus P1 wireless headphones for kids (blue-black)

PowerLocus
Tootekood: PWL-P1KIDS-BLUEBLACK
  • Värvus: Other
Hind
27.60 €

PowerLocus P1 juhtmevabad kõrvaklapid lastele (sinine-must)

Tutvuge PowerLocus P1 juhtmevabade kõrvaklappidega - ideaalne lahendus lastele, mis ühendab endas erakordse mugavuse ja kõrge helikvaliteedi. Helitugevuse piirang kuni 85 dB tagab ohutu kasutamise, samas kui 40-millimeetrised draiverid garanteerivad suurepärase heli. Erinevad esitamisvõimalused on samuti saadaval, sealhulgas microSD kaardilt või Bluetoothi kaudu.

Erinevad ühenduvusvõimalused

PowerLocus P1 kõrvaklapid pakuvad paindlikkust ühendusmeetodites - neid saab kasutada nii kaabli kaudu 3.5mm audio kaabli abil kui ka juhtmevabalt Bluetooth 5.3 kaudu. See on ideaalne lastele, võimaldades neil vajadusel vabalt režiimide vahel vahetada.

Pikk esitusaeg

Kõrvaklapid pakuvad umbes 15 kuni 20 tunni tööaega ühe laadimisega, võimaldades kuulata oma lemmikmuusikat, vaadata multikaid või rääkida pikka aega ilma sagedase laadimise vajaduseta. Ärge muretsege, et tühjenenud aku rikub teie lapse lõbu!

Ohutu helitugevuse piirang

PowerLocus P1 kõrvaklapid pakuvad helitugevuse piiri kuni 85 dB, mis kaitseb laste delikaatset kuulmist kahjustuste eest. See on äärmiselt oluline omadus, mis tagab ohutuse pikaajalise kasutamise ajal, ilma et peaksite muretsema kõrvade tervise pärast.

Suurepärane helikvaliteet

40-millimeetrised draiverid pakuvad täiuslikku ja rikkalikku heli laia sagedusvahemikuga 20 Hz kuni 20,000 Hz. Seetõttu saavad lapsed nautida kõrge kvaliteediga heli, olgu nad siis muusikat kuulamas või multikaid vaatamas.

Ergonoomiline disain

Kõrvaklapid on loodud maksimaalse mugavuse tagamiseks - need on väga kerged (ainult 168 g) ja neil on pehmed kõrvaklapid ning reguleeritav peapael, mis tagab ideaalse sobivuse teie lapse pähe. Ergonoomiline disain tähendab, et PowerLocus P1 kõrvaklappe saab kanda pikka aega ilma ebamugavustundeta.

Veelgi rohkem võimalusi

Kõrvaklappidel on sisseehitatud mikrofon, mis võimaldab vabalt rääkida, lisaks toetavad nad Multi Point tehnoloogiat, et neid saaks ühendada rohkemate seadmetega. Veelgi enam, P1 kõrvaklapid toetavad muusika esitust microSD kaartidelt, nii et saate salvestada oma valitud lood või lood välisele salvestusseadmest ja olla kindel, et teate, mida teie laps naudib. Samuti on olemas FM-režiim, mis võimaldab kuulata raadiot.

Komplektis

Kõrvaklapid
3.5mm audio kaabel
Laadimiskaabel
Kandekott

TootjaPowerLocus
mudelpwl-p1kids-blueblack
VärvSinine-must
ÜhendusJuhtmega (3.5mm audio kaabel) ja juhtmevaba (Bluetooth)
Bluetoothi versioon5.3
TööaegUmbes 15-20 h
Helitugevuse piirang85 dB
Muundur40 mm
Sagedusvahemik20 Hz - 20,000 Hz
MikrofonJah
Multi Point tehnoloogiaJah
MicroSD kaardi esitamineJah
FM raadio režiimJah
Kaal168 g

Tehnilised andmed

VärvusOther
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
47 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.