PowerLocus P2 Cats Ears Wireless Headphones for Kids (blue and purple)

PowerLocus
Tootekood: PWL-P2KIDS-CATTEALPU
  • Värvus: Other
Hind
30.95 €

PowerLocus P2 Kassikõrvadega Traadita Kõrvaklapid Lastele (sinine ja lilla).

PowerLocus P2 traadita kõrvaklapid on ideaalsed lastele. Need ühendavad mugavuse ja kasutamise ohutuse ning pakuvad suurepärast helikvaliteeti. Samuti võimaldavad need muusikat mängida erinevatest allikatest - Bluetoothi, audiojuhtme või microSD kaardi kaudu. Kõrvaklappide lisafunktsiooniks on stiilne LED-taustvalgus ja nunnu kassikõrvade kujundus.

Ühendage neid kahel viisil

PowerLocus P2 kõrvaklapid ühenduvad valitud seadmetega kahel viisil - nad toetavad nii juhtmega ühendust (3,5 mm audiojuhe) kui ka traadita ühendust (Bluetooth 5.3). See võimaldab lastel valida endale mugavama variandi! Lisaks võimaldab Multi Point tehnoloogia toote siduda rohkemate seadmetega.

Kuni 20 tundi esitusaega

Kõrvaklappide tööaeg on umbes 15 kuni 20 tundi ühe laadimisega. See võimaldab lastel pikka aega kuulata oma lemmiklaule, vaadata multikaid või vestelda. Te ei pea muretsema, et tühjenenud aku rikub nende lõbu!

Ohutu helipiirang

PowerLocus P2 on varustatud helipiiranguga - kuni 85 dB. See funktsioon kaitseb väikeste delikaatset kuulmist kahjustuste eest. See on äärmiselt oluline omadus, mis tagab ohutuse pikaajalise kasutamise ajal. Ärge muretsege oma lapse kõrvade tervise pärast!

Kõrge tasemega heli

Kõrvaklapid on varustatud 40-millimeetriste kõlaritega, mis pakuvad selget ja rikkalikult detailset heli laia sagedusvahemikuga 20 Hz kuni 20 000 Hz. See võimaldab lastel kuulata laule või vaadata multikaid suurepärase helikvaliteediga.

Kõige väiksemate mugavuseks

P2 kõrvaklapid on loodud pakkuma äärmist mugavust väikestele kasutajatele. Need on väga kerged - kaaluvad vaid 168 g, ja neil on pehmed kõrvaklapid ning reguleeritav peapael, et neid saaks optimaalselt kohandada teie lapse pea kujuga. Valmistamiseks kasutati vastupidavaid, hüpoallergeenseid ja kahjulikke BPA-vabasid materjale. Lisaks muudab kokkuklapitav disain ja kaasasolev kandekott nende transportimise ja hoiustamise lihtsaks.

Veelgi rohkem mugavusi

Üks kõrvaklappide eeliseid on ka sisseehitatud mikrofon, mis võimaldab näiteks vabalt rääkida telefonis vanavanemate või vanematega. Veelgi enam, PowerLocus P2 võimaldavad muusikat mängida microSD kaartidelt. Salvestage oma lapse lemmiklaule ja lugusid välisele salvestusseadmest ning olge kindel, et teate, mida ta iga päev kuulab! Kuid see ei lõpe siin - kõrvaklapid pakuvad ka FM raadio režiimi.

Kaasas

Kõrvaklapid3.5mm audiojuheLaadimiskaabelKandekott

 

TootjaPowerLocus
Mudelpwl-p2kids-cattealpu
VärvSinine-lilla
ÜhendusJuhtmega (3,5 mm audiojuhe) ja traadita (Bluetooth)
Bluetoothi versioon5.3
TööaegUmbes 15-20 h
Helipiirang85 dB
Muundur40 mm
Sagedusvahemik20 Hz - 20 000 Hz
Multi Point tehnoloogiaJah
MikrofonJah
Esitamine microSD kaardiltJah
FM raadio režiimJah
Kaal168 g
TaustvalgusLED

Tehnilised andmed

VärvusOther
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
45 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.