QCY HT05 TWS earphones, ANC (black)

Qcy
Tootekood: HT05BLACK
  • Värvus: Must
Hind
36.85 €

TWS QCY HT05 kõrvaklapid, ANC (must)

Kas otsite kõrvaklappe, mis pakuvad suurepärast mürasummutust ja eraldavad teid välistest helidest? QCY HT05 vastab teie ootustele. TWS kõrvaklapid kasutavad ANC tehnoloogiat ja vähendavad müra kuni 40 dB, lisaks on neil tuule mürasummutamine, mis võimaldab teil kuulata podcaste ja muusikat tuulisel päeval. Samuti väärivad märkimist 6 mikrofoni ja ENC, dünaamilised 10-millimeetrised draiverid ning pikk tööaeg kuni 30 tundi.

Unusta müra

HT05 eristub teistest kõrvaklappidest suurepärase ANC mürasummutuse poolest, mis suudab tõhusalt vähendada müra kuni 40 dB. See tähendab, et saate kuulata muusikat või podcasti rahvarohkes bussis või ostukeskuses ilma segamiseta. Samuti saate valida 3 mürasummutuse režiimi. Siseruumides sobib see hästi raamatukogus ja kontoris, Pendelreis sobib avalikus transpordis reisimiseks ja Tugevdatud režiim suudab taluda kõige valjemat müra ning on kasulik näiteks poes.

Rääkige igal pool

QCY HT05 on varustatud 6 mikrofoniga ja ENC tehnoloogiaga, mistõttu on need ideaalsed telefonikõnede jaoks. Mürasummutavad mikrofonid püüavad täpselt kinni inimhäält, samas kui ENC filtreerib tõhusalt taustamüra. Samuti väärib märkimist tuule mürasummutamise režiim, mis hõlbustab rääkimist isegi tugeva tuule korral.

Kvaliteetne heli

10-millimeetrised LCP dünaamilised draiverid tagavad suurepärase helikvaliteedi. Nii saate nautida kõrgeid helitasemeid ja teie lemmiklood rõõmustavad teid selgete kõrgete helide ja sügava bassiga. Kõrvaklapid pakuvad ka Läbipaistvuse režiimi, mis võimaldab teil olla kontaktis ümbritseva keskkonnaga - kasulik näiteks rongijaamas.

Pikk tööaeg

TWS QCY HT05 kõrvaklapid muljetavad ka oma pika tööajaga. ANC režiimi sisse lülitamisel pakuvad nad 3,5 tundi kõneaega ja 6 tundi esitusaega, samas kui ANC režiimi väljalülitamisel suureneb aeg vastavalt 4 ja 7,5 tunnini. Mis kõige tähtsam, laadimiskohvris saavad kõrvaklapid töötada kuni 24 tundi (ANC režiim sisse lülitatud) ja kuni 30 tundi ilma ANC režiimita.

Mugav kasutamine

HT05-l on praktilised puutetundlikud paneelid, mis võimaldavad teil hallata paljusid funktsioone ilma nutitelefoni välja võtmata. Õige arvu puudutustega saate näiteks kõne vastu võtta ja lõpetada, esituse peatada ja jätkata, lugu vahetada või käivitada häälassistent. Samuti saate selle taseme pealt käivitada mängurežiimi.

Lisafunktsioonid rakenduses

Andke endale juurdepääs täiendavatele funktsioonidele. Kõik, mida peate tegema, on alla laadida QCY rakendus, mis võimaldab teil valida mürasummutuse taset, aktiveerida une režiimi või kohandada helibalanssi. Samuti võimaldab see kasutada hüpikakent ja kiiresti paarida oma kõrvaklappe. Rakendus on ühilduv Androidi ja iOS-iga.

Komplektis:

TWS QCY HT05 kõrvaklapidLaadimiskohver3 paari silikoonkatteid (S, M, L)USB-C kaabelKasutusjuhend

TootjaQCY
NimiTWS QCY HT05 kõrvaklapid
mudel HT05
ANC mürasummutamineJah
ENC mürasummutamineJah
Muundur10 mm
Bluetoothi versioon5.2
PaarimisnimiQCY MeloBuds ANC
Ühilduvad süsteemidAndroid, iOS
UlatusKuni 10 m
Telefonikõne aeg3,5 h (ANC sisse), 4 h (ANC välja)
Esitusaeg6 h (ANC sisse), 7,5 h (ANC välja)
Bluetoothi profiilidHFP / HSP / A2DP / AVRCP
Aku maht (korpus)380 mAh
LaadimisportUSB-C
VärvMust

Tehnilised andmed

VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
182 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.