TWS QCY AilyBuds Pro HT10 Headphones, ANC (black)

Qcy
Tootekood: HT10BLACK
  • Värvus: Must
Hind
34.95 €

TWS QCY AilyBuds Pro HT10 kõrvaklapid, ANC (must)

Tutvuge QCY AilyBuds Pro HT10-ga - kõrvaklapid, mis ühendavad tipptasemel tehnoloogia ja ületamatu mugavuse. Tänu arenenud kohandatavale mürasummutusele (ANC) ja AI-tehnoloogiale, mis kõrvaldab ümbritseva müra, saate nautida kristallselget heli ja müravabu vestlusi. Kerged konstruktsioon ja ergonoomiline disain tagavad mugava kandmise tundide kaupa. Uurige, mida veel nad pakuvad!

Ületamatu helikvaliteet

QCY AilyBuds Pro HT10 pakuvad erakordset helikvaliteeti! Varustatud kohandatava helitehnoloogiaga (AI Adaptive Audio), pakuvad nad dünaamilist bassi, säilitades täiusliku tasakaalu madalate ja kõrgete helide vahel. Kohandatav madalsageduseline kompensatsioon tagab, et isegi madalaimad toonid esitatakse täieliku sügavuse ja selgusega, samas kui 5 DSP tehnoloogia tagab täpse helitöötluse, kohandudes kõrvakanali kuju ja kandmisstiiliga.

Uputage end muusika helidesse

QCY kõrvaklapid kasutavad AI-põhist aktiivset mürasummutust (ANC), mis kohandab mürasummutuse taset nutikalt, et saavutada optimaalne heli kõikides tingimustes. Kõrvaklapid kõrvaldavad ka ebaühtlase sobivuse probleemi, mis tuleneb vasaku ja parema kõrva struktuuri erinevustest. See tähendab, et sõltumata teie kõrvade kujust, saate alati nautida tasakaalustatud heli ilma ebamugavustundeta. Veelgi enam, QCY rakenduse abil saate hõlpsasti kontrollida ja kohandada oma kõrvaklappide sobivust maksimaalse mürasummutuse efektiivsuse saavutamiseks.

Moonutusteta vestlused

QCY AilyBuds Pro HT10 kõrvaklapid on varustatud kuni 6 mikrofoniga, mida toetab AI-tehnoloogia ümbritseva müra summutamiseks. Iga mikrofon salvestab teie häält uskumatult täpselt, samas vähendades soovimatut taustamüra. See võimaldab teil teha telefonikõnesid kristallselgelt isegi mürarikkas keskkonnas.

Võimas aku pikaajalise kuulamise jaoks

QCY AilyBuds Pro HT10 on loodud saatma teid kogu päeva. Võimsa akuga saate mängida muusikat kuni 5,5 tundi ühe laadimisega, kui ANC režiim on välja lülitatud, ja kuni 4 tundi, kui ANC on sisse lülitatud. Kuid see ei ole veel kõik - laadimiskarp suudab nende tööaega pikendada kuni 30 tunnini ilma ANC-ta või kuni 23 tunnini ANC sisse lülitatuna. See teeb QCY AilyBuds Pro HT10 ideaalseks valikuks pikkadeks reisideks või kiireteks tööpäevadeks.

Bluetooth 5.3 tehnoloogia

Bluetooth 5.3 tagab stabiilsed ja kiired traadita ühendused, nii et saate nautida katkematut heli, muretsemata signaali häirete pärast. Madal latentsus 80 ms teeb QCY AilyBuds Pro HT10 ideaalseteks mängijatele ja neile, kes vaatavad videoid mobiilseadmetes, tagades heli ja video sünkroniseerimise. Veelgi enam, kõrvaklapid võimaldavad teil samal ajal ühendada 2 seadet, nii et saate sujuvalt vahetada oma telefoni ja sülearvuti vahel, ilma et peaksite käsitsi katkestama ja uuesti paaritama.

Erakordne mugavus

QCY AilyBuds Pro HT10 pakuvad ületamatut mugavust. Iga kõrvaklapp kaalub vaid 4 g, muutes need peaaegu märkamatuks kandmisel. Pikaajalise kasutuse jaoks loodud kõrvaklapid on varustatud ergonoomilise kujuga, mis on kohandatud 50° nurga all, järgides täiuslikult kõrva loomulikku kõverust. Seetõttu pakuvad nad stabiilset ja mugavat sobivust, elimineerides ebamugavustunde isegi tundide kaupa kuulamisel.

Mugav puutetundlik juhtimine

Nüüd on kõik funktsioonid teie sõrmeotstes! QCY AilyBuds Pro HT10-l on sisse ehitatud intuitiivsed puutetundlikud paneelid, mis pakuvad kiiret juurdepääsu kõige olulisematele funktsioonidele. Nende abil saate peatada ja jätkata esitust, vahetada muusikapalasid, hallata kõnesid või aktiveerida hääleassistent. Kõik, mida peate tegema, on hoida ühte kõrvaklappi hetkeks all!

Saage rohkem QCY rakendusega

Soovite lisavõimalusi? Laadige alla spetsiaalne QCY rakendus! See annab teile juurdepääsu veelgi rohkematele funktsioonidele. Rakendus võimaldab teil reguleerida oma heli ekvalaiseriga, leida oma kõrvaklappe ja valida ANC režiimid. Veelgi enam, rakendus võimaldab teil värskendada kõrvaklappide tarkvara, nii et teil on alati juurdepääs uusimatele funktsioonidele ja täiustustele.

Komplektis:

KõrvaklapidLaadimiskarpUSB-C kuni USB-A laadimiskaabelKasutusjuhend

 

TootjaQCY
mudelAilyBuds Pro HT10
VärvMust
Bluetooth protokollidHFP / A2DP / AVRCP
Bluetooth versioon5.3
UlatusKuni 10 meetrit
Tööaeg ühe laadimisegaKuni 4 tundi (ANC režiim sisse); kuni 5,5 tundi (ANC režiim välja)
Kokku tööaeg laadimiskarbigaKuni 23 tundi (ANC režiim sisse); kuni 30 tundi (ANC režiim välja)
Kõrvaklapi aku maht27 mAh
Laadimiskarbi aku maht350 mAh
LaadimisportUSB-C
MikrofonidJah, 6
VeekindelIPX5
RakendusQCY
Ühilduvad operatsioonisüsteemidiOS / Android
Kõrvaklapi mõõtmed19.9 x 18.4 x 33.7 mm
Ühe kõrvaklapi kaalLigikaudu 4 g
Laadimiskarbi mõõtmed51 x 51 x 28.2 mm

Tehnilised andmed

VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
184 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.