Razer

Razer kõrvaklapid + mikrofon BlackShark V2

Tootekood:
RZ04-03230100-R3M1
  • Ühendused: 3.5 mm, USB läbi helikaardi
  • Stiil: Üle pea
  • Värvus: Must
  • Ühenduvus: Juhtmega
Hind
132.70 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Razer TriForce Titanium 50 mm elemendid
Razer TriForce Titanium patenteeritud disain töötab nagu kolm helidraiverit ühes – häälesta kõrgeid, keskmisi ja madalaid helisagedusi eraldi ning naudi rikkalikemaid kõrgeid noote, võimsamat bassi ja puhtaid vokaale.

Razer HyperClear superkardioidmikrofon koos USB helikaardiga
BlackShark V2 on varustatud Razer HyperClear mikrofoniga, mis tagab kristallselge hääleedastuse ja mürasummutuse. Sellel painduva varrega eemaldataval mikrofonil on optimeeritud disain, mis kindlustab selgema heliedastuse. USB helikaart võimaldab helikvaliteeti kohandada Razer Synapse rakenduse kaudu ning kasutada funktsioone nagu Mic Boost, Voice Gate, Volume Normalizatiion, Mic Equalizer ja Ambient Noise Reduction.

Passiivne mürasummutus
Rõkkav publik või arvutiümin – BlackShark V2 kõrvaklappidega ei kuule Sa häirivat müra ja saad keskenduda olulisele. See on võimalik tänu suletud klapidisainile ja kõrvapatjadele, mis ümbrisevad Su kõrvu täielikult.

Mugavus ennekõike
Tänu kergele disainile – vaid 320 grammi – võid isegi unustada, et Sul klapid peas on. Paks peatoe disain ja mäluvahust kõrvapadjad võimaldavad klappe kanda ka mitmeid tunde järjest.

THX ruumiline heli
Vahe hea heli ja fenomenaalse heli vahel – THX ruumilise heli tehnoloogia võimaldab Sul ülitäpselt ära tabada vaenlase püssitule asukoha või sukelduda täielikult mängumuusikasse. THX tehnoloogia tagab võimsama ruumilise heli kui 7.1 ning äratab heli ellu.

Tehnilised andmed

Ühendused3.5 mm, USB läbi helikaardi
ÜhenduvusJuhtmega
Juhtme pikkus1.8 m
MudelBlackshark V2
VärvusMust
StiilÜle pea
Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 1-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.