Razer

Razer BlackShark V2 X mängurikõrvaklapid juhtmega rohelised

Tootekood:
RZ04-03240600-R3M1
  • Ühendused: 3.5 mm
  • Stiil: Üle pea
  • Värvus: Roheline; Must
  • Ühenduvus: Juhtmega
Hind
89.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

ESPORTI HELI

Astuge konkurentsile vastu kergekaalulise esporti peakomplektiga, mis õitseb surve all. Tutvustame Razer BlackShark V2 X - hämmastava heli, suurepärase mikrofoni selguse ja ülima heliisolatsiooni kolmekordset ohtu, mida proffide poolt heaks kiidetakse.


RAZER™ TRIFORCE 50MM JUHTIMURID

Meie täiesti uus patenteeritud disain võimaldab meie inseneridel igat juhtimurda kohandada, nagu oleks neid kolm— võimaldades individuaalsete kõrgete, keskmiste ja madalate helisageduste kopeerimist rikkalikele diskantidele, eredamale helile ja võimsale bassile.


RAZER™ HYPERCLEAR CARDIOID MIKROFON

Pakkudes suuremat kõne tundlikkust ja müra summutamist, on sellel kergekaalulisel esporti peakomplektil paindlik mikrofon, mille optimeeritud mikrofoni korpus võtab kasutusele avarama disaini minimaalse takistuse saavutamiseks—tulemuseks on parem selgus teie hääle lähemale reprodutseerimiseks.


TÄIUSTATUD PASSIIVNE MÜRA SUMMUTAMINE

Rõõmsate rahvamasside hõikest kuni teie seadme suminani, summutage müra ja nautige katkematut keskendumist spetsiaalsete suletud kõrvaklappide abil, mis katavad täielikult teie kõrvad, toetudes samal ajal paksudele patjadele, mis moodustavad tihedama pitseri suurema heliisolatsiooni saavutamiseks.


KERGEM MUGAVUS

Kaaludes vaid 240 g, peaaegu ei mäleta te mängumaratonide ajal, et teil see peas on. Peakomplekti muudab veelgi mugavamaks paksem peatoe polsterdus ja parendatud mäluvahtkõrvapadjad, mis on kaetud hingava kangaga ja pehme kunstnahaga.


7.1 RUUMILINE HELI

Tõstke oma mängu teadlikkust ja ärge laske ühelgi helil oma kõrvadest mööda minna täpse positsionaalse heliga, mis võimaldab teil intuitiivselt täpselt määrata, kust iga heli tuleb.

*Saadaval ainult Windows 10 64-bitisel


RISTPLATVORMILINE ÜHILDUVUS

See kerge esporti peakomplekt kasutab 3,5 mm pesa ja töötab populaarsetel platvormidel, võimaldades teil otsida konkurentsi PC-l, Macil, PS4-l, Xbox Onel, Nintendo Switchil ja mobiilsetel seadmetel*.

*Mobiilsed seadmed 3,5 mm pesaga

Tehnilised andmed

Ühendused3.5 mm
ÜhenduvusJuhtmega
Juhtme pikkus1.3 m
MudelBlackShark V2 X
VärvusRoheline; Must
StiilÜle pea
Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
3 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.