Razer

Razer juhtmevabad kõrvaklapid Kaira PS5, valge

Tootekood:
RZ04-03980100-R3M1
  • Ühendused: Wireless via USB; USB C (M); Bluetooth
  • Stiil: Ülekõrva
  • Värvus: Valge
  • Ühenduvus: Juhtmevaba
Hind
78.55 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Konsool. Telefon. Tasemel.
Vahet pole, kas kasutad PlayStation 5 konsooli või telefoni, valitse mõlemas maailmas Razer Kaira kõrvaklappidega. SmartSwitch võimaldab korraga ühendada 2,4 GHz ja Bluetooth seadmega ning neid sujuvalt vahetada.

Razer™ TriForce 50 mm elemendid
Razer Kaira on varustatud elementidega, mis võimaldavad kõrgeid, keskmisi ja madalaid helisid eraldi häälestada, luues selgema heli võimsama bassiga.

Razer™ HyperClear kardioid mikrofon
Painduva varrega kardioid mikrofon püüab selgelt kinni mikrofoni ees oleva heli, hüljates kõrvalt ja tagant kostuvad taustahelid ja -müra. Seega on tagatud, et Sinu tiimikaaslased kuulevad Sind alati valjult ja selgelt.

Razer™ SmartSwitch
Kui kasutad Kaira kõrvaklappe koos kaasasoleva USB-C adapteriga, tulevad ühendatud Bluetooth seadmest kõned automaatselt läbi kõrvaklappidesse, et saaksid mugavalt kõnesid vastu võtta ja seejärel mänguhelile tagasi lülituda ilma Kaira’t peast eemaldamata.

Razer Audio rakenduses saab „Do Not Disturb” režiimi sisse lülitada, kui soovid blokeerida sissetulevate kõnede läbitulemise klappidesse, samas klappidel olev spetsiaalne nupp võimaldab käsitsi HyperSpeed Wirelessi ja Bluetoothi heliallikate vahel vahetada.

Mobiilirakendus
Võta Kaira’st maksimum Razer Audio mobiilirakendusega. Jälgi akutaset, kohanda heli, vali „Do Not Disturb” režiim ja palju muud.

Tehnilised andmed

ÜhendusedWireless via USB; USB C (M); Bluetooth
ÜhenduvusJuhtmevaba
VärvusValge
StiilÜlekõrva
Aku mahutavusRechargeable
Tootjagarantii2 years
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
8 tk
Tellimine esindusse 1-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.