Razer

Razer Kraken V3 X USB Ülikerge Mänguriklappide

Tootekood:
RZ04-03750300-R3M1
  • Ühendused: USB A
  • Stiil: Ülekõrva
  • Värvus: Must
  • Ühenduvus: Juhtmega
Hind
69.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

ULTRA-KERGE MUGAVUS MÄNGUKOGEMUSEKS

Tunne täielikku sukeldumist, tundmata raskust — tutvustame Razer Kraken V3 X, USB PC-mängude peakomplekti, mis võimaldab sul mängida, ja mängida ning mängida. Täiustatud patenteeritud Razer™ TriForce draiveritega uskumatult realistliku heli jaoks, on aeg lasta end helikogemuses kaotada, mis on alati võit.


ULTRA-KERGE MUGAVUS

Juba õhuliste 285g juures toetub selle PC-mängude peakomplekti õhuline vorm kolmele disainielemendile, mis panevad selle tunduma isegi kergemana.

  • Hübriidkangas ja mäluvaht-kõrvapadjad: Peen, hingav pehmendus, mis hoiab su kõrvad mugavalt mängimise maratonide ajal.
  • Pehme peapaelapadi: Leevendab survet su peas, kui kannad peakomplekti pikka aega.
  • Mõõdetud sobivus: Peakomplekt rakendab täpselt õiget kogust jõudu, et sobiks kindlalt, kuid oleks mugav.


RAZER™ TRIFORCE 40MM DRAIVERID

Kuule, kuidas su mäng tõeliselt ellu ärkab kõrgekvaliteedilise heliga, mis ei muutu sopaseks. Naudi rikkamaid diskante, eredamat heli ja võimsamat bassi meie patenteeritud 3-osalise helidraiveri kujundusega, mis keskendub kõrgele, keskmisele ja madalale helisagedusele eraldi.


7.1 RUUMILINE HELI

Süvenda oma sukeldumist ja ära lase mitte miskit oma kõrvadest mööda täpse positsioneeritud heliga*, mis võimaldab sul kergesti eristada, kust iga heli tuleb. *Ainult saadaval Windows 10 64-bitisel.


RAZER™ HYPERCLEAR KARDIOIDMIKROFON

Pakkudes suuremat kõne korjamist ja mürasummutust, tagab selle PC-mängude peakomplekti paindlik mikrofon parandatud selguse ja loomuliku esituse sinu häälest.


RAZER CHROMA™ RGB TOITESTATUD

16,8 miljoni värvi, arvukate mustrite, dünaamiliste mängusiseste valgusefektidega — koge täielikku RGB-kohandamist ja sügavamat sukeldumist maailma suurima valgustusekosüsteemiga mänguseadmetele. Toetades kasvavat nimekirja tuhandetest seadmetest ja sadadest mängudest ja rakendustest, vii see järgmisele tasemele täiustatud funktsioonidega nagu Chroma Studio, Visualizer, Connect ja Workshop.


MUGAV AUDIOJUHTIMINE

Seadista ja lülita sätteid lihtsalt mikrofoni hääletusnupu ja helitugevuse liuguriga, mis asuvad selle vasaku kõrvaklapi all.

Tehnilised andmed

ÜhendusedUSB A
ÜhenduvusJuhtmega
Juhtme pikkus1.8 m
MudelKraken V3 X
VärvusMust
StiilÜlekõrva
Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
39 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.