Razer

Razer kõrvaklapid + mikrofon Kraken X Lite, must

Tootekood:
RZ04-02950100-R381
  • Ühendused: 3.5 mm
  • Stiil: Ülekõrva
  • Värvus: Must
  • Ühenduvus: Juhtmega
Hind
39.90 €
Sulgkerge Razer Kraken X Lite on truu mängukaaslane pakkudes ülimat mugavust ja kristallselget heli. Naudi detailiderohket heli koos 7.1 ruumilise heliga, samal ajal kui pehmed kõrvapadjad ja reguleeritav peatugi hoolitsevad Su mugavuse eest.

Detailiderohke ruumiline heli 7.1*
Razer Kraken X Lite on varustatud 7.1 ruumilise heli tarkvaraga, mis võimaldab Sul ülimalt täpselt määrata, millisest suunast heli tuleb ning seega saad oma vastaste asukohad koguni piinliku täpsusega paika panna. Kvaliteetsed häälestatud 40 mm elemendid pakuvad selget ja tasakaalustatud helipilti, nii et saad täiel rinnal nautida nii võimsaid plahvatushelisid kui salajasi hiilivaid samme.
*Saadaval ainult Windows 10 64-bitises versioonis

Kerge nagu sulg, mitte kunagi koormaks
Razer Kraken X Lite kõrvaklapid on disainitud olema niivõrd kerged, et kandes neid peaaegu ei tunnegi. Mängi tunde järjest, ilma et kõrvaklapid koormaks muutuks.

Painduv kardioidmikrofon
Razer Kraken X Lite kõrvaklapid on varustatud kardioid mikrofoniga, mis püüab selgelt kinni just mikrofoni ees oleva heli, hüljates kõrvalt ja tagant kostuvad taustahelid ja -müra. Seega on tagatud, et Sinu tiimikaaslased kuulevad Sind alati valjult ja selgelt.

Ovaalsed kõrvapadjad ja reguleeritav peatugi
Ovaalsed kunstnahaga kõrvapadjad tagavad mugava istuvuse ja pehme tunde. Pehme polsterdatud peapael ei tekita peale ega kaelale pingeid ning tagab mugavad tundidepikkused mängumaratonid.

Platvormidevaheline ühilduvus
Razer Kraken X ühildub nii PC, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch mängukonsoolidega kui 3,5 mm helipistikuga nutiseadmetega.

Tehnilised andmed

Ühendused3.5 mm
ÜhenduvusJuhtmega
MudelKraken X Lite
VärvusMust
StiilÜlekõrva
Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
62 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.