Samsung juhtmevabad kõrvaklapid Galaxy Buds3, valge

Samsung
Tootekood: SM-R530NZWAEUE
  • Ühenduvus: Headphones with microphone; Noise isolating headphones; Wireless headphones; Bluetooth 5.4
  • Ühendused: Bluetooth
  • Stiil: Nööp
  • Värvus: Valge
Hind
158.60 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
  • Täiesti uus avatud disain
  • Kaasahaarav heli ülima HiFiga
  • Adaptiivne EQ
  • Aktiivne mürasummutus
  • Galaxy AI jõudlusega heli

Galaxy AI on kohal Sinu uute Galaxy Buds3 juhtmevabade kõrvaklappide jaoks. Avasta viimseidki detaile oma lemmiklugudes. Klapid on ümber disainitud, et tuua heli Sinu kõrvadele veel lähemale. Tunne lööki uue 11 mm kõlariga tugevaks ja dünaamiliseks heliks. Kuula iga noodi selget tämbrit ja selgust 24-bitise koodeki abil, mis tagab ülima Hi-Fi helikogemuse. Täiusta üksikasju Galaxy AI muudatustega aktiivse mürasummutuse ja reaalajas tõlkimise jaoks.

Ergonoomiliselt kujundatud lihtsaks kuulamiseks
Uus nurgeline disain on hoolikalt välja töötatud 3D-kõrvaandmete põhjal. See on loodud heli optimeerimiseks ja kõrvakanali surve vähendamiseks, muutes selle ideaalseks igapäevaseks kandmiseks.

Juhi vaid puudutusega
Jäta telefon taskusse ja juhi oma kõrvaklappe mugavalt lihtsate liigutustega. Isegi pärast õrna puudutust võid olla kindel, et Galaxy Buds3 püsib kindlalt kõrvas.

Lase rütm sisse
Paranda helikogemust ja liigu igavusest dünaamilisusesse uue 11 mm kõlari abil, millel on 1,5-kordne võimendiga täiustatud diafragma.

Hi-Fi-heli, mis mõjub teisiti
Ülikvaliteetne heli kõlab samamoodi nii muusikastuudios kui ka Sinu Galaxy Buds3 klappides. Samsungi Seamless Codec tihendab ja kodeerib kuni 24-bitiseid / 96kHz helisid. Seejärel dekodeeritakse helid Galaxy Buds3 klappides, säilitades 24-bitise / 96 kHz ülitäpse heli, et kuuleksid keerulisi detaile täpselt sellisena, nagu need kõlama peavad.

Galaxy AI abil on muusika nauditav kõigi kõrvadele
Sukeldu oma isiklikku helimaastikku Galaxy AI Adaptive EQ/Adaptive ANC mürasummutuse abil. AI võimendatud algoritm analüüsib reaalajas sisemise ja välimise mikrofoni kaudu heli. Seejärel optimeerib Galaxy AI Sinu kuulamiskogemust nii, et heli oleks kohandatud täpselt Sinule sobivaks.

Aktiivne mürasummutus võimaldab selgelt kuulda
Aktiivse mürasummutuse abil ei pea Sa enam ise helisätetega tegelema. Ükskõik, kas naudid uusimaid saateid, helistad oma parimale sõbrale või kuulad oma lemmiklugusid, siis heli jõuab Sinuni õigete seadistustega kõikjal, kuhu lähed.

Ületa keelebarjäärid sekunditega
Galaxy AI abil mõistad maailma nagu ei kunagi varem. Samsung Galaxy nutitelefonis näed tõlget ja kuuled samas reaalajas oma tõlgitud vestlust Galaxy Buds3 klappidest. Avasta, mida tähendab olla päriselt keelebarjääridest sõltumatu. Kui rakendus on avatud, hakkab tõlkimisfunktsioon tööle selles režiimis, mida viimati kasutati.

TV 360 Audio asetab Sind esiplaanile
Koge realistlikku kaasahaaravat heli, mis tuleb igast suunast. 360 Audio funktsioon toimib nii, et pead pöörates reguleerib nutikas liikumisandur heli suunda, pakkudes tõeliselt elutruud kuulamis- ja vaatamiselamust.

Vaheta seadmeid sujuvalt PC automaatse lülituse abil
PC automaatne lülitus Galaxy Buds3 klappides tuvastab helitegevuse ja edastab ühenduse Sinu lemmikusse Samsung Galaxy seadmesse nii, et saaksid sujuvalt töötada ja mängida.

Jaga oma heli Auracasti kaudu
Auracasti ülekandetehnoloogia abil saad oma helivoogu jagada piiramatu arvu seadmetega. Muuda oma Samsungi teler, Samsung Galaxy nutitelefon või tahvelarvuti hõlpsalt raadioallikaks, et teistega ühenduda.

Ütle lihtsalt käsklus ja see saab tehtud
Juhi oma heliseadeid ilma telefoni puudutamata. Ütle lihtsalt käsklus nagu "next song" või "volume up", ja las Galaxy Buds3 teeb ülejäänu.

Kõik harmoonias
Muusika ja helid on sinuga, ükskõik kuhu ja millal sa lähed.
  • Akukestvus ilma mürasummutuseta: 6 tundi / 30 tundi laadimiskarbiga
  • Akukestvus mürasummutusega: 5 tundi / 24 tundi laadimiskarbiga
  • Töökindel Bluetooth 5.4 ühendus
  • IP57 tolmu- ja veekindlus

Tehnilised andmed

ÜhendusedBluetooth
ÜhenduvusHeadphones with microphone; Noise isolating headphones; Wireless headphones; Bluetooth 5.4
VärvusValge
StiilNööp
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
4 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.