Edifier W820NB Plus juhtmevabad kõrvaklapid, ANC, hall

Edifier
Tootekood: W820NBPLUSGREY
Hind
59.25 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier W820NB Plus juhtmevabad kõrvaklapid, ANC (hall).

Ainult sina ja sinu lemmiklood. Edifier W820NB Plus kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste 40 mm kõlaritega, mis pakuvad kristallselget ja rikkalikult detailset heli. Need kasutavad hübriid ANC mürasummutustehnoloogiat, mis vähendab müra efektiivselt kuni -43 dB. Sisseehitatud mikrofonid võimaldavad takistusteta vestlusi, tööaeg on kuni 49 tundi. Hoolikalt läbimõeldud disain tagab unustamatu mugavuse.

Armasta muusikat uuesti

Sukeldu oma lemmiklugude helidesse. W820NB Plus-l on sisseehitatud LDAC koodekid ja need on sertifitseeritud Hi-Res Audio jaoks, mis tähendab, et nad vastavad kõrgeimatele helistandarditele. Neil on ka 40 mm kõlarid titaniseeritud komposiitdiafragmaga, mis koos hübriid ANC tehnoloogiaga võimaldab sul täielikult keskenduda kaunile muusikale, mida kuulad. W820NB Plusiga tunned end nagu kontserdil igal pool!

Räägi telefonis, kus iganes soovid

Helista isegi äärmiselt mürarikkas keskkonnas! Kõrvaklapid on varustatud sisseehitatud mikrofonidega, mis salvestavad sinu häält usaldusväärselt. Müravähendustehnoloogia tõhusalt summutab ümbritsevaid helisid või tuule müra. Nüüd ei takista sind enam miski rääkimast rahvarohkes kaubanduskeskuses või bussis.

Erinevate kasutajate jaoks

Vali vabalt saadaval olevate režiimide vahel ja kohanda kõrvaklappide toimimist vastavalt oma ootustele. Ambient Sound režiim võimaldab sul kuulata oma lemmiklugusid, kaotamata samas sidet ümbritseva keskkonnaga - ei mingeid muresid olulise kuulutuse kuulmise pärast rongijaamas! Edifier ei ole unustanud ka mängureid. Kõrvaklapid pakuvad erilist mängurežiimi, mis tagab ultra-madala latentsuse 0,08 s. Nüüd ei üllata sind enam sinu vastased ja sa saad rohkem võite!

Ületamatu mugavus pikaks ajaks

Edifier W820NB Plus kõrvaklapid on loodud maksimaalse mugavuse tagamiseks. Pehmed kõrvaklapid sobivad ideaalselt sinu kõrvadele, põhjustamata ebamugavat survet isegi pika kasutamise ajal. Reguleeritav peapael võimaldab sul hõlpsasti kohandada kõrvaklappe vastavalt oma vajadustele. Lisaks paistavad kõrvaklapid silma modernse, minimalistliku disainiga, mis kindlasti meeldib paljudele kasutajatele.

Sa valid, kuidas kuulata

Kuula muusikat nii, nagu sulle meeldib. W820NB Plus töötab nii juhtmevabalt kui ka juhtmega. Need kasutavad usaldusväärset Bluetooth 5.2, mis vastutab stabiilse ja kiire ühenduse eest sinu valitud seadmega kuni 10 meetri kaugusel. Samuti saad kasutada komplektis olevat USB kaablit ja mugavalt ühendada kõrvaklapid oma arvutiga!

Kuni 49 tundi töötamist

Nüüd saad muusikat mängida nii kaua, kui soovid, muretsemata, et kõrvaklapid kiiresti tühjaks saavad. Sisseehitatud 400 mAh aku tagab kuni 33 tundi kasutamist, kui ANC režiim on sisse lülitatud, või kuni 49 tundi, kui see on välja lülitatud. Tänu kiire laadimise funktsioonile piisab vaid 10 minutist laadimist, et saaksid kõrvaklappe kasutada veel 7 tundi. LED-indikaator teavitab sind laadimise olekust.

Kõik sinu käeulatuses

Sa ei pea enam iga kord oma nutitelefoni järele ulatama, et muusikat valjemaks keerata või kõne vastu võtta! W820NB Plus on varustatud mitmete praktiliste nuppudega, et lihtsustada kasutamist. Nende abil saad mugavalt vahetada lugusid, reguleerida helitugevust, hallata sissetulevaid kõnesid ja valida saadaval olevate režiimide vahel. Uuri, kui lihtne see on!

Veelgi rohkem võimalusi

Soovid juurde pääseda täiendavatele kõrvaklappide funktsioonidele? Laadi alla tasuta Edifier ConneX ja Edifier Connect rakendused - neid leiad nii Google Play poest kui ka App Store'ist. Nende abil saad muu hulgas kontrollida aku laadimistaset, vahetada režiime või kohandada EQ seadeid. Samuti on sul saadaval spetsiaalselt ettevalmistatud looduse helid, et aidata sul pärast rasket päeva lõõgastuda.

Kaasas

kõrvaklapidUSB-C / USB-A kaabelkasutusjuhend

 

TootjaEdifier
mudelW820NB Plus
VärvHall
Bluetoothi versioonV5.2
UlatusKuni 10 m
Bluetoothi profiilidA2DP / AVRCP / HFP
HelikoodekidLDAC / SBC
MuunduridФ 40 mm
Frekventsagedus20Hz-40kHz
SPL91±3 dB (A)
Impedants32Ω
Mikrofonid5
Mikrofoni tundlikkus-43 dB
Töötamise aegUmbes 33 h (kui ANC on sisse lülitatud) Umbes 49 h (kui ANC on välja lülitatud)
LaadimisliidesUSB-C
Laadimisaegumbes 1.5 h
Kiire laadimine10 minutit = 7 tundi esitust
Sisendvool5V / 1A
Aku maht400 mAh 3.8V
Mõõtmed164.8 x 191.3 x 82.3 mm
Kaalumbes 221 g
RakendusEdifier Connect, Edifier ConneX
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2047 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.