Edifier W820NB Plus juhtmevabad kõrvaklapid, ANC (roheline)

Edifier
Tootekood: W820NBPLUSGREEN
Hind
59.25 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Edifier W820NB Plus juhtmevabad kõrvaklapid, ANC (roheline)

Lihtsalt sina ja sinu lemmiklood. Edifier W820NB Plus kõrvaklapid on varustatud dünaamiliste 40mm kõlaritega, mis tagavad kristallselge ja rikkalikult detailse heli. Need kasutavad hübriid ANC mürasummutustehnoloogiat, mis vähendab müra efektiivselt kuni -43 dB. Sisseehitatud mikrofonid võimaldavad takistusteta vestlusi, tööaeg on kuni 49 tundi. Hoolikalt läbi mõeldud disain tagab unustamatu mugavuse ning saadaval olev Edifier Connect rakendus avab sulle täiendavad võimalused.

Edifier/W820NB-Plus-green/6

Armasta muusikat uuesti

Sukeldu oma lemmiklugude helidesse. W820NB Plus kõrvaklapid on varustatud sisseehitatud LDAC koodekitega ja on sertifitseeritud Hi-Res Audio jaoks, mis tähendab, et need vastavad kõrgeimatele helistandarditele. Need sisaldavad ka 40 mm kõlarite komplekti titaniseeritud komposiitdiafragmaga, mis koos hübriid ANC tehnoloogiaga võimaldab sul täielikult keskenduda kaunile muusikale, mida sa mängid. W820NB Plusiga tunned end nagu kontserdil igal pool!

Edifier/W820NB-Plus-green/1

Räägi telefoniga, kus iganes soovid

Helista isegi äärmiselt mürarikkates kohtades! Kõrvaklapid on varustatud sisseehitatud mikrofonidega, mis salvestavad sinu häält usaldusväärselt. Mürasummutustehnoloogia tõhusalt summutab ümbritsevaid helisid või tuule müra. Nüüd ei takista miski sind rääkimast rahvarohkes kaubanduskeskuses või bussis.

Edifier/W820NB-Plus-green/9

Erinevate kasutajate jaoks

Vali vabalt saadaval olevatest režiimidest ja kohanda kõrvaklappide toimimist oma ootustele. Ambient Sound režiim võimaldab sul kuulata oma lemmiklugusid, kaotamata kontakti ümbritseva maailmaga - enam ei pea muretsema, et jääd ilma olulistest teadetest rongijaamas! Edifier ei ole unustanud ka mängureid. Kõrvaklapid pakuvad erilist mängurežiimi, mis tagab ultra-madal latentsuse 0,08 s. Nüüd ei üllata sind sinu vastased ja saad rohkem võite!

Edifier/W820NB-Plus-green/4

Ületamatu mugavus pikaks ajaks

Edifier W820NB Plus kõrvaklapid on loodud maksimaalse mugavuse tagamiseks. Pehmed kõrvaklapid sobivad ideaalselt sinu kõrvade ümber, põhjustamata ebamugavat survet isegi pika kasutamise ajal. Reguleeritav peapael võimaldab sul hõlpsasti kohandada kõrvaklappe oma vajadustele. Lisaks muljetavaldavad kõrvaklapid modernse, minimalistliku disainiga, mis kindlasti meeldib paljudele kasutajatele.

Edifier/W820NB-Plus-green/7

Sa valid, kuidas kuulata

Kuula muusikat nii, nagu sulle meeldib. W820NB Plus saab töötada nii juhtmevabalt kui ka juhtmega. Need kasutavad usaldusväärset Bluetooth 5.2, mis vastutab stabiilse ja kiire ühenduse eest sinu valitud seadmega kuni 10 meetri kaugusel. Sa saad kasutada ka USB kaablit, mille leiad komplektist, ja mugavalt ühendada kõrvaklapid oma arvutiga!

Edifier/W820NB-Plus-green/8

Kuni 49 tundi tööaega

Nüüd saad mängida muusikat nii kaua, kui soovid, muretsemata, et kõrvaklapid kiiresti tühjenevad. Sisseehitatud 400 mAh aku tagab kuni 33 tundi kasutamist, kui ANC režiim on sisse lülitatud, või kuni 49 tundi, kui see on välja lülitatud. Tänu kiire laadimise funktsioonile piisab vaid 10 minutist laadimist, et saaksid kasutada kõrvaklappe veel 7 tundi. LED-indikaator teavitab sind laadimise olekust.

Edifier/W820NB-Plus-green/10

Kõik sinu käeulatuses

Sa ei pea enam iga kord oma nutitelefoni järele ulatama, et muusikat valjemaks keerata või kõne vastu võtta! W820NB Plus on varustatud mitmete praktiliste nuppudega, mis muudavad kasutamise lihtsaks. Nende abil saad mugavalt vahetada laule, reguleerida helitugevust, hallata sissetulevaid kõnesid ja valida saadaval olevate režiimide vahel. Uuri, kui lihtne see on!

Edifier/W820NB-Plus-green/3

Veelgi rohkem võimalusi

Soovid juurde pääseda täiendavatele kõrvaklappide funktsioonidele? Laadi alla tasuta Edifier Connect rakendus - leiad selle nii Google Play poest kui ka App Store'ist. Selle abil saad muu hulgas kontrollida aku laadimistaset, vahetada režiime või kohandada EQ seadeid. Samuti on sinu käsutuses spetsiaalselt ette valmistatud looduse helid, mis aitavad sul pärast rasket päeva lõõgastuda.

Edifier/W820NB-Plus-green/2

Komplektis

kõrvaklapidUSB-C / USB-A kaabelkasutusjuhend
TootjaEdifier
mudelW820NB Plus
VärvRoheline
Bluetooth versioonV5.2
UlatusKuni 10 m
Bluetooth profiilidA2DP / AVRCP / HFP
Heli koodekidLDAC / SBC
TransduseridФ 40 mm
Frekventsagedus20Hz-40kHz
SPL91±3 dB (A)
Impedants32Ω
Mikrofonid5
Mikrofoni tundlikkus-43 dB
TööaegUmbes 33 h (kui ANC on sisse lülitatud) Umbes 49 h (kui ANC on välja lülitatud)
LaadimisliidesUSB-C
Laadimisaegumbes 1.5 h
Kiire laadimine10 minutit = 7 tundi esitust
Sisendvool5V / 1A
Aku maht400 mAh 3.8V
Mõõtmed164.8 x 191.3 x 82.3 mm
Kaalumbes 221 g
RakendusEdifier Connect
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
241 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.