Edifier W260NC ANC Kõrvaklapid (Beežid)

Edifier
Tootekood: W260NCIVORY
  • Värvus: Beige
Hind
69.85 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

TWS Edifier W260NC ANC kõrvaklapid (beez).

Avasta uus helidimensioon TWS Edifier W260NC ANC juhtmevabade kõrvaklappidega! Need pakuvad heli, mille selgus ja sügavus on ületamatud, võimaldades sul täielikult sukelduda oma lemmikmuusikasse. Hi-Res Audio Wireless sertifikaadi ja LDAC koodeki abil on iga heli reprodutseeritud enneolematult täpselt. Need pakuvad mitmeid ANC-režiime, et kõrvaldada tüütut taustamüra, ja 6 mikrofoni ning arenenud AI mürasummutustehnoloogia tagavad selged kõned igas kohas. Nende veekindel disain teeb neist suurepärase valiku igapäevasteks tegevusteks, ning nahkdisain muudab nii kõrvaklapid kui ka laadimiskarbi äärmiselt elegantseks.

Heli nagu kunagi varem

Edifier W260NC pakuvad heli, mis rõõmustab isegi kõige nõudlikumaid muusikasõpru. Hi-Res sertifitseeritud, 96 kHz näidustussagedusega, 24-bitise sügavusega, iga heli on reprodutseeritud kõrgeima täpsuse ja detailiga. 990 kbps LDAC koodek tagab kaotusteta helikvaliteedi, mis võimaldab kuulda isegi oma lemmikmuusika kõige peenemaid nüansse. Veelgi enam, kaks draiverit - 10mm woofer ja 6mm tweeter - tagavad sügava bassi ja selge kõrge heli täiusliku reprodutseerimise, luues unustamatu helikogemuse.

Fookus muusikasse

Olgu sa lärmakas kontoris, teel või lihtsalt vajad hetke lõõgastumiseks rahvarohkes kohas, Edifier W260NC kõrvaklapid võimaldavad sul keskenduda sellele, mis on sulle kõige olulisem. Need kasutavad uuenduslikku hübriidmüra summutustehnoloogiat, nii et nad suudavad tõhusalt vaigistada su ümbrust kuni -45 dB, pakkudes suurepärast helisolatsiooni.

Kontrolli heli

Edifier W260NC kõrvaklapid annavad sulle täieliku kontrolli oma heli üle! Valige kõrge mürasummutuse režiim, et täielikult kõrvaldada ümbritsev müra, või madala mürasummutuse režiim, et säilitada tasakaal oma muusika ja ümbritseva vahel. Tuule vähendamise režiim tagab heliselguse isegi tuulistel päevadel, ja ümbritseva heli režiim võimaldab sul jääda teadlikuks oma ümbrusest, mis on eriti kasulik linnas liikudes või väljas treenides. Nende režiimidega saad oma kõrvaklappe kohandada igas olukorras, saavutades maksimaalse helinaudinguga igal pool.

Räägi piiramatu

Valmistu selgete ja teravate kõnede jaoks, olenemata sellest, kus sa oled! Kõrvaklappidel on kuni 6 sisseehitatud mikrofon ja need kasutavad arenenud ümbritseva müra vähendamise algoritmi. See võimaldab sul teha telefonikõnesid või videokonverentse isegi lärmakas kontoris, linnas või kõrge helitasemega piirkondades, ilma tarbetu välise segamiseta.

Alati valmis tegevuseks

Las muusika saadab sind kogu päeva! Kõrvaklapid koos laadimiskarbiga suudavad mängida laule kuni 24 tundi, kui kasutad ANC režiimi, või kuni 32 tundi, kui lülitad ANC välja. Kõrvaklappide laadimiseks kulub vaid 1,5 tundi! Veelgi enam, pärast vaid 15-minutilist laadimist saavad Edifier W260NC teenida sind veel 2 tundi.

Täiuslik igaks treeninguks

Edifier W260NC kõrvaklapid on ideaalne kaaslane aktiivse eluviisi armastajatele. IP54 veekindluse reitinguga saad nautida oma lemmikmeloodiaid isegi intensiivse treeningu ajal jõusaalis või vihmasel päeval jalgrattaga sõites. Neil on ka nutikas sensor, nii et kõrvaklapid peatavad automaatselt esituse, kui sa need ära võtad, ja jätkavad, kui paned need tagasi pähe.

Ilma segamiseta, ilma viivituseta - Bluetooth 5.3

Ühendusprobleemid? Helisegamine? See on nüüd minevik! Kõrvaklapid kasutavad Bluetooth 5.3, mis mitte ainult ei paku stabiilset ja kiiret signaali edastamist, vaid ka äärmiselt madalat latentsust 0,08 sekundit. Need pakuvad ka mängurežiimi, mis tagab veelgi kaasahaaravama mängukogemuse. Veelgi enam, saad neid edukalt ühendada kahe seadmega, et saaksid hõlpsasti vahetada oma lemmikmuusika kuulamise ja tahvelarvutiga vestlemise vahel.

Avasta rohkem praktilisi funktsioone

Laadi alla spetsiaalne Edifier ConneX rakendus ja saa juurdepääs veelgi rohkematele funktsioonidele, mida Edifier W260NC pakub! Selle abil saad vabalt isikupärastada kõrvaklappide seadeid, kohandades neid vastavalt oma vajadustele. Muuhulgas võimaldab rakendus sul reguleerida ekvalaiserit, et sobitada heli oma lemmikmuusikastiiliga, valida saadaval olevate režiimide hulgast ja seadistada puutetundlik kontroll veelgi mugavamaks juhtimiseks. Veelgi enam, rakendus võimaldab sul leida kõrvaklappe 2 viisil: see annab sinu viimase teadaoleva asukoha kaardil ja võimaldab ka kaugjuhtimisega helina käivitamist, et kõrvaklappe kergemini leida.

Komplektis

kõrvaklapidlaadimiskarpvahetatavad kummirihmad x3 (S/M/L)USB-A kuni USB-C kaabelkasutusjuhend

 

TootjaEdifier
mudelW260NC
VärvBeež
Bluetoothi versioon5.3
UlatusKuni 10 meetrit
Bluetoothi protokollA2DP, AVRDP, HFP
HelikoodekLDAC, AAC, SBC
MuunduridΦ6mm + Φ10mm
Sagedusreaktsioon20Hz-40kHz
Impedants32Ω
SPL92+3dB
Mikrofonid6 (3 iga kõrvaklapi kohta)
Mikrofoni tundlikkus-38dB±2dB
Töötamise aegANC režiim välja: kuni 32 tundi (8+24 tundi), ANC režiim sisse: kuni 24 tundi (6+18 tundi)
LaadimisaegUmbes 1,5 tundi (15 minutit laadimist = 2 tundi)
LaadimisliidesUSB-C
VeekindelIP54
RakendusEdifier ConneX

Tehnilised andmed

VärvusBeige
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
179 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.