Logitech

Logitech Zone Vibe 125 traadita peapaelaga kõrvaklapid, grafiit

Tootekood:
981-001126
  • Ühendused: USB C
  • Stiil: Kõrvapealne
  • Värvus: Graphite
  • Ühenduvus: Bluetooth; Bluetooth 5.2
Hind
111.10 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

VIBE TSOON 125

Kerged juhtmevabad USB-vastuvõtjaga kõrvaklapid – piisavalt professionaalsed kontorisse ja sobivad ideaalselt kodus töötamiseks.

VÄLJENDA END ISEGI TÖÖL

Liituge koosolekutega stiilselt täissuuruses peakomplektiga, mis pakub kaasahaaravat heli tööks ja mängimiseks. Sertifitseeritud töötama populaarsete koosoleku- ja helistamisplatvormidega ning valmistatud 25% ringlussevõetud plastist, mis sisaldab 5 välistatud lisatarvikut ja pakendit.

LOODUD TÖÖ JA MÄNGUKS

Murdke vorm Zone Vibe 125 moodsa ja stiilse disainiga. See peakomplekt läheb sujuvalt üle töövestlusest muusika kuulamisele teie vabal ajal. Kui tegelete tõsiselt äriga, laske mikrofoni poom alla ja tõmmake see filmide ja muusika vaatamiseks sisse.

KOHTUVAD LIHTSALT KODUST

Töötage kodus enesekindlalt. Zone Vibe 125 on sertifitseeritud Google Meeti, Google Voice'i ja Zoomi jaoks ning ühildub teiste populaarsete koosoleku- ja helistamisplatvormidega, muutes kõnega liitumise lihtsaks isegi kodust.

ÜMBERKÜKKAV AUDIO

Sukelduge 40 mm draiveritega Zone Vibe 125 rikkalikku heli. Sügavate bassisageduste, kargete, selgete kõrgete ja minimaalsete moonutustega ärkab iga sõna ja iga noot muljetavaldava selgusega ellu.

SAAVUTAGE TÄIELIK juhtmevaba VABADUS

Zone Vibe 125 lahutab teid töölauast. Lihtsalt ühendage USB-A-vastuvõtja sülearvutiga, et luua turvaline ühendus ja vahetada telefoni ja sülearvuti vahel Bluetoothi ​​​​multipunkti abil. Nautige kuni 18 tundi kõneaega. Aku tööiga võib kasutajatest ja arvuti töötingimustest olenevalt erineda.


Tehnilised andmed

ÜhendusedUSB C
ÜhenduvusBluetooth; Bluetooth 5.2
Vahedussagedus20Hz-20KHz
VärvusGraphite
StiilKõrvapealne
Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
2 tk
Tellimine esindusse 4-8 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.