SteelSeries

SteelSeries Arctis Nova 7 Juhtmevabad Kõrvaklapid

Tootekood:
61553
  • Ühendused: USB C (M)
  • Stiil: Ülekõrva
  • Värvus: Must
  • Ühenduvus: Juhtmevaba
Hind
189.90 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates

Nova Acoustic System ühendab riist- ja tarkvara Almighty Audio ja täieliku keelekümbluse jaoks ning võimsaid juhtmevabasid funktsioone, mis tagavad suurepärase kogemuse. Esitage oma nägemus mänguripeakomplektist oma klassi parimate Nova kõlaritega, millel on võimsad eritellimusel valmistatud High Fidelity draiverid. Kristallselged kõrged helid, täpsed keskmised ja sügav bass.

Kuulake vaenlase positsiooni 360° ruumilise heli abil ja määrake koheselt oma järgmise käigu suund. Kaasahaarav heli ümbritseb teid igast küljest, asetades teid tegevuse keskmesse ja saavutades mängus eelise.

Lülituge hõlpsalt mitme seadme vahel taskukohase USB-C-adapteriga, mis pakub 2,4 GHz traadita ühenduvust teie arvuti, Maci, PlayStationi või Switchiga. 38 tundi taasesitust on üle pooleteise ööpäevase pideva kasutamise, võimaldades teil püsida ühenduses oma lemmikmängumaailmaga nii kaua kui vaja.

Arctis Nova 7 Wireless, mis sobib ideaalselt pikkadeks seanssideks, sisaldab täiustatud kohandamisvalikuid koos 4 reguleerimispunktiga. Püsige mängus, kui juhtnupud on teie käeulatuses. Reguleerige hõlpsalt peakomplekti helitugevust, seadistage ChatMix oma meeskonna vaigistamiseks või vaigistuse tühistamiseks, mikrofoni kiireks vaigistamiseks või Bluetoothi ​​kõnedele vastamiseks – kõike seda ühe nupuvajutusega SteelSeries Arctis Nova 7 abil.


Tehnilised andmed

ÜhendusedUSB C (M)
ÜhenduvusJuhtmevaba
Juhtme pikkus1.5 m
MudelArctis Nova 7
VärvusMust
StiilÜlekõrva
Aku mahutavusRechargeable
Müra summutusYes
Tootjagarantii24 month(s)

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Rocca al Mare keskus
2 tk
Magistrali Keskus
2 tk
Vesse Maksimarket
2 tk
Kristiine Keskus
2 tk
Järveotsa esindus
10 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
2 tk
Tartu Lõunakeskus
2 tk
Narva
Narva Fama keskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
2 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
8 tk
Tellimine esindusse 1-4 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.