SVEN AP-B500MV Сall acceptance; Track switching control

Sven
Tootekood: SV-018283
  • Ühenduvus: Bluetooth®; Wired and Wireless; A2DPAVRCPHFPHSP
  • Ühendused: micro-USB (type B)
  • Värvus: Must
Hind
18.25 €

    • 4.2 Bluetooth traadita signaali edastamine
    • Juhtmega ühendus
    • Võimalus reguleerida helitugevust ja vahetada lugusid
    • Akutoitel tööaeg kuni 12 tundi
    • Tööraadius kuni 10 m

Kui muusikasõber soovib saada maksimaalset kvaliteeti ja mugavust kõrvaklappidest, kuid pole valmis nende eest varandust maksma, siis kuidas saaks sellist inimest õnnelikuks teha? Juhtmeta kõrvaklappidega SVEN AP-B500MV muutub see ülesanne väga lihtsaks. Vaatamata mõõdukale hinnale on need juhtmeta kõrvaklapid tõeline "eeliste kogum", mida iga muusikasõber naudib.

40 mm draiverid tagavad laia sagedusvahemiku 20 Hz kuni 20 kHz; pehmed kõrvapadjad on mugavad kanda ja pakuvad head passiivset isolatsiooni, võimaldades kasutada kõrvaklappe igasugustes olukordades. Kõrvaklappide juhtmeta ühendamine allikaga toimub Bluetoothi kaudu, akutoitel tööajaga kuni 12 tundi! Teie muusika on alati teiega. Isegi tühja akuga saate üle-kõrvaklapid ühendada kaasasoleva minipistikuga kaabli abil. Elegantne ja korralik SVEN AP-B500MV disain sobib hästi nii ametliku ülikonna kui ka igapäevase riietusega. Kuhu iganes lähete, saate kõrvaklapid kaasa võtta: tänu pööratavale disainile ei võta need palju ruumi ja metallist kinnitusvahendid aitavad vältida kahjustusi kandmise ajal.

Paremale kõrvaklapile paigutatud nuppudega saate hõlpsalt reguleerida helitugevust ja vahetada lugusid; sisseehitatud mikrofon võimaldab telefoniga rääkida ja sõnumirakenduste kaudu suhelda. Ja kõik need SVEN AP-B500MV eelised on saadaval tõeliselt taskukohase hinnaga, mis on teile meeldiv üllatus.

Tehnilised andmed

Ühendusedmicro-USB (type B)
ÜhenduvusBluetooth®; Wired and Wireless; A2DPAVRCPHFPHSP
Juhtme pikkus0.8 m
Vahedussagedus20Hz-20KHz
VärvusMust
Takistus32 Ω
Aku kestvus12 hr
Tootjagarantii24 month(s)
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
18 tk
Tellimine esindusse 1-5 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.