Thunderobot Headset H31 (black)

Thunderobot
Tootekood: JG0804004
  • Värvus: Hõbe
Hind
27.05 €

Thunderobot H31 Kõrvaklapid (Must)

Thunderobot H31 on juhtmega mängukõrvaklapid koos mikrofoniga, millel on 50 mm kõlarid, mis pakuvad fantastilist ruumilist heli, tagades, et kuulete alati vaenlase samme ja suudate neid petta. Sisseehitatud mikrofon, kõrge tundlikkus ja mürasummutuse funktsioon tagavad sujuva ja järjepideva suhtlemise teie meeskonnaga. 

Kohandage heli vastavalt oma eelistustele

Tänu tootja tarkvarale saate kohandada kõrvaklappide heli vastavalt oma maitsele. Saate reguleerida ekvalaiser (EQ) seadeid, heliefekte ja mikrofoniseadeid vastavalt oma soovidele. 50 mm kõlarid, mille sagedusvahemik on 20 Hz - 20 kHz, tagavad, et teie sukeldumine esitatud maailma on erakordselt sujuv. Fantastiline 7.1 ruumiline heli on käeulatuses. 

Fantastilised valgusefektid

Thunderobot H31-l on ainulaadne "hingav" valgustus, mis paneb kõrvaklapid pulbitsema RGB värvidega, lisades atmosfääri teie öisele mängimisele ja võitudele! 

Ergonoomiline disain

Kõrvaklapid on varustatud tugeva, ergonoomilise disainiga, mis on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, tagades vastupidavuse, säilitades samas paindlikkuse, mis on vajalik kasutaja mugavuse tagamiseks. Kõrvaklappide peapael kohandub automaatselt pea suurusega. Hingavad, mugavad ökokoera padjad isoleerivad keskkonda ideaalselt, puhkedes mugavalt kõrvadele. 

Paki sisu

Kõrvaklapid 

Kasutusjuhend

TootjaThunderobot
mudelH31
Kaal416 g
Kõrvaklappide sagedusvahemik20 Hz - 20 kHz
Impedants32 +/- 10%
Muundurite läbimõõt50 mm
Mikrofoni tundlikkus-42 +/- 3 dB
Mikrofoni sagedusvahemik20 Hz - 16 kHz
Kõrvaklappide valgustusefektMitmevärviline taustvalgustus
Kaabli pikkus2,2 m

Tehnilised andmed

VärvusHõbe
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
122 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.