Transformers TF-G06 wireless headphones (yellow)

Transformers
Tootekood: TF-G06-YELLOW
  • Värvus: Kollane
Hind
20.30 €

Transformers TF-G06 juhtmevabad kõrvaklapid (kollane)

Transformers TF-G06 on juhtmevabad kõrvaklapid, mis ühendavad kaasaegse tehnoloogia, stiilse disaini ja erakordse helikvaliteedi. Need on ideaalne valik heade helide armastajatele, kes hindavad nii esteetikat kui ka funktsionaalsust. Viimane Bluetooth 5.4 tehnoloogia tagab stabiilse juhtmevaba ühenduse ning 40-millimeetrised draiverid garanteerivad hämmastava heli. Kõik see teeb TF-G06 kõrvaklapid ideaalseks muusika kuulamiseks, filmide vaatamiseks ja muuks!

Edasijõudnud Bluetooth 5.4 tehnoloogia

Transformers TF-G06 kasutab Bluetooth 5.4 tehnoloogiat, mis tagab kiire ja stabiilse ühenduse teie seadmega. Selle tulemusena saate nautida kõrgekvaliteedilist heli ilma viivituseta ning pikemat ulatust kuni 10 meetrit. Mis veelgi parem, kõrvaklapid ühenduvad automaatselt teie seadmega pärast esmakordset seadistamist, võimaldades kiiret ja muretut igapäevast kasutamist. Saate neid edukalt kasutada mitte ainult muusika kuulamisel, vaid ka mängude mängimisel!

Kristallselged kõned

Integreeritud mikrofonid, mida toetavad tehisintellekt ja edasijõudnud signaalitöötlustehnoloogia, tagavad suurepärase kõnekvaliteedi. Olenemata sellest, kas räägite liikvel olles või lärmakas keskkonnas, garanteerivad Transformers TF-G06 selge ja terava heli, elimineerides taustamüra ja häired. See võib muuta iga teie vestluse lõdvestunumaks ja mugavamaks!

Kogu päeva kandmiscomfort

Ergonoomilised proteiinist nahast kõrvaklapid ja reguleeritav roostevabast terasest peapael muudavad Transformers TF-G06 kõrvaklapid äärmiselt mugavaks kanda, isegi pikema aja jooksul. Need eristuvad ka oma kerge, kokkupandava disaini poolest, muutes need ideaalseks igapäevaseks kasutamiseks, olenemata sellest, kas olete kodus või liikvel. Ükskõik, kus te olete, saate nautida mugavat ja mugavat kasutamist!

Imelised heliefektid

Transformers TF-G06 kõrvaklapid on varustatud 40 mm draiveritega, mis pakuvad suurepärast helikvaliteeti. Sügavatest bassidest kuni kristallselgete kõrgusteni, nad garanteerivad erakordselt laia helivälja, muutes need ideaalseks valikuks tõelistele helihuvilistele. Kvaliteetsete PET membraanide kasutamine toob kaasa hämmastavad tulemused, mis viivad teid täiesti uude muusikaelamuse dimensiooni.

Ärge muretsege toiteallika pärast

Kasutades madala energiatarbimise tehnoloogiat ja võimsat 250 mAh akut, saavad Transformers TF-G06 kõrvaklapid töötada kuni 8 tundi ühe laadimisega. Kui on vaja, saate hõlpsasti lülituda juhtmega režiimi ja kuulata muusikat ilma soovimatute katkestusteta - lihtsalt kasutage kaasasolevat 3.5mm audio kaablit. See on ideaalne neile, kes ei soovi pika reisi või kiire päeva jooksul laadimise taseme pärast muretseda!

Laialdane ühilduvus

Ei ole tähtis, milliseid seadmeid te igapäevaselt kasutate. TF-G06 kõrvaklapid töötavad peaaegu igas olukorras! Saate neid hõlpsasti ühendada enamikku Androidi, Windowsi või iOS seadmetesse. Transformersiga ei pea te end piirama!

Kaasas

KõrvaklapidUSB-A kuni USB-C laadimiskaabel3.5mm audio kaabelKasutusjuhend

 

TootjaTransformers
mudelTF-G06
VärvKollane
ÜhendusJuhtmega (AUX kaabel) ja juhtmevaba (Bluetooth)
Bluetoothi versioon5.4
UlatusKuni 10 meetrit
Sagedus2.402 GHz - 2.480 GHz
Sagedusreaktsioon20 Hz - 20 kHz
Impedants32Ω
Muundur40 mm
TundlikkusUmbes 116 dB
Aku maht250 mAh
LaadimisaegUmbes 2.5 h
Töötamise aegUmbes 8 h
LaadimisliidesUSB-C
MikrofonJah

Tehnilised andmed

VärvusKollane
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
85 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.