Tribit Flybuds C1 BTH93 (Black)

Tribit
Tootekood: C01-2465N-02
  • Ühenduvus: Wireless; Bluetooth
  • Värvus: Must
Hind
49.70 €

Tribit Flybuds C1 BTH93 kõrvaklapid (must)

Kuula oma lemmikmuusikat ja räägi telefoniga, olenemata sellest, kus sa oled. Tribit FlyBuds C1 BTH93 kõrvaklapid on varustatud Qualcommi kiibiga, mis tagab suurepärase helikvaliteedi. Veelgi enam, Bluetooth 5.2 vastutab stabiilse signaali ja madalama energiatarbimise eest, ning vastupidavad akud võimaldavad neil töötada kuni 50 tundi (koos laadimiskarbiga). Nende laadimine ei võta kaua aega ning kõrvaklappide nupud muudavad nende kasutamise lihtsaks - mugavalt saad kasutada hääleassistent ja reguleerida helitugevust.

Tribit/Flybuds-C1-Bth93-black-new/3

Avasta oma lemmiklaulud uuesti

Naudi suurepärast helikvaliteeti ja avasta oma lemmiklaulude varem kuulmata detaile. Tribit kõrvaklapid on varustatud Qualcomm aptX kiibiga, mis vastutab detailide rikkuse eest. Ja Bluetooth 5.2 tagab kiire ja stabiilse häireteta ühenduse kuni 10 meetri kaugusel. Lisaks tagab see madalama energiatarbimise.

Tribit/Flybuds-C1-Bth93-black-new/12

Pikk tööaeg

Kas muretsed, et kõrvaklapid tühjenevad liiga kiiresti? Ära muretse! Need on varustatud vastupidavate akudega, mis pakuvad kuni 12 tundi mängimise aega ühe laadimisega. Lisaks pikendab laadimiskarp tööaega kuni 50 tunnini. Veelgi enam, 10 minutit laadimist võimaldab sul kasutada BTH93 umbes 1,5 tundi. Vastupidiselt võtab nende täielik laadimine aega 1,5 - 2 tundi.

Tribit/Flybuds-C1-Bth93-black-new/1

Mugav telefoniga rääkimine

Kõrvaklappidel on 4 mikrofoniga CVC 8.0 tehnoloogia, et tõhusalt elimineerida ümbritsevat müra. Seetõttu saad mugavalt rääkida telefoniga, jalutades linnas või oodates rongi. Nüüd võid olla kindel, et sinu kõnekaaslased kuulevad sind.

Tribit/Flybuds-C1-Bth93-black-new/5

Komplektis

kõrvaklapidUSB-C laadimiskaabelvahetatavad kummirihmad (5 paari)kasutusjuhend
TootjaTribit
mudelBTH93
Värvmust
Bluetoothi versioon5.2
Bluetoothi ulatus10 m
HelikoodikudAAC, SBC
Tööaeg12 h (ilma karbita), 50 h (karbiga)
Laadimisaeg1.5 (karbi kaudu), 2 h (kaabli kaudu)
VeekindlusIPX5

Tehnilised andmed

ÜhenduvusWireless; Bluetooth
VärvusMust
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
4 tk
Tellimine esindusse 5-12 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.