Turtle Beach juhtmevabad kõrvaklapid Atlas Air, must

Turtle beach
Tootekood: TBS-5101-05
  • Ühenduvus: Headphones with microphone; Wireless headphones; Bluetooth 5.2
  • Ühendused: Bluetooth; 2.4 GHz
  • Stiil: Ülekõrva
  • Värvus: Must
Hind
179.00 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Turtle Beach® Atlas™ Air loob uue standardi PC mängude helikvaliteedis – need on maailma esimesed juhtmevabad avatud tagaküljega mängurikõrvaklapid arvutile. 40 mm elemendid pakuvad kõrge eraldusvõimega 24-bit heli ning eemaldatavat flip-to-mute mikrofoni, millel on 16-bit/32 kHz sagedusala, saab täielikult kohandada Swarm™ II tarkvara abil, et saavutada parim PC mängude kogemus. Eriomane "hõljuv" kõrvakarp ja peapael aitavad saavutada erakordse kerguse (301 g) ja äärmiselt mugava istuvuse. Atlas™ Air pakub madala latentsusega 2.4 GHz juhtmevaba ühendust ja Bluetooth'i, mis tagab usaldusväärse ühenduse Windowsi arvutite, PlayStation 5™, PlayStation 4™, Nintendo Switch™ ja nutiseadmetega.
  • Avatud tagaküljega disain koos maailma esimese "hõljuva" kõrvaklapiga
  • 40 mm elemendid kõrge eraldusvõimega 24-bitise helikvaliteediga
  • Flip-to-mute mikrofon müra vähendamise ja 32 kHz sagedusala jõudlusega
  • Kerge disain – vaid 301 g – koos prillisõbraliku mäluvahtpadjaga
  • Madala latentsusega juhtmevaba 2,4 GHz + Bluetooth või juhtmega režiim
  • QuickSwitch nupp sujuvaks vahetamiseks 2,4 GHz ja Bluetooth® vahel
  • Kuni 50-tunnine akukestvus koos kiirlaadimisega
  • Swarm™ II desktopi ja mobiilirakendus täiustatud 10-ribalise ekvalaiseriga
  • Waves 3D heli PC-le + 10-ribaline ekvalaiser ja Superhuman Hearing®

Avatud tagaküljega disain
Koge kõige loomulikumat ja realistlikumat kõrge eraldusvõimega heli, püsides samal ajal teadlikuna Sind ümbritsevast. Avatud tagaküljega kujundus pakub parimat mängukogemust ja suunataju, et märkaksid vaenlast esimesena. Hingav avatud disain hoiab ka kõrvad jahedana ja mugavalt pikkade mängusessioonide ajal.

24-bit eraldusvõime ja Hi-Fi Wireless Audio
Naudi eksklusiivselt PC-režiimis 24-bitist, 96 kHz sampling sagedust, mis tagab täpsema helide reprodutseerimise ja optimaalsema helikvaliteedi.

Hõljuv istuvus
See on mugavuse revolutsioon – maailma esimene "hõljuv" kõrvakarp koos reguleeritava peapaelaga kohandub kohe pea kontuuridega, nii et unustad isegi, et kõrvaklapid on peas.

Täpsed draiverid
Avatud disaini jaoks välja töötatud 40 mm draiverid pakuvad erakordselt kõrge eraldusvõimega ja laia sagedusdiapasooniga helikvaliteeti.

Erakordse kvaliteediga mikrofon
Eemaldatav flip-to-mute 16-bit/32 kHz mikrofon võimaldab eriti selget suhtlemist. Ühesuunaline disain ja tuulekindel kate tagavad minimaalse taustamüra ja moonutuste puudumise. Täiendavaid mikrofonisätteid saab kohandada Swarm™ II tarkvara abil.

Kerge mugavus
Vaid 301 g kaaluv ja prillisõbraliku mäluvahtpadjaga kõrvaklapid on oma klassi kergeimad. Innovatiivne hõljuv disain ja mäluvahtpadjad ProSpecs™ tehnoloogiaga pakuvad igale mängijale suurepärast mugavust.

Madala latentsusega juhtmevaba ühendus koos Bluetoothiga
Koge madala latentsusega vabadust nii arvuti kui konsooliga mängides, kasutades 2.4 GHz või Bluetooth 5.2 ühendust. Lisaks on kõrvaklappidel ka 3.5 mm pesa, et saaksid neid kasutada ka juhtmega ühendatult.

QuickSwitch tehnoloogia
Vaheta hõlpsalt 2.4 GHz ja Bluetooth® režiimide vahel QuickSwitch nupuga. Nupu vajutamine vahetab Sinu audio- ja vestlusallika 2.4 GHz ja Bluetooth seadmete vahel, võimaldades hõlpsat üleminekut erinevate ühenduste vahel.

Täiustatud Superhuman Hearing®
Naudi Superhuman Hearing® eeliseid, nüüd kolmes erinevas eelseadistatud tasemes, et kohandada intensiivsust erinevatele mängudele.

Tehnilised andmed

ÜhendusedBluetooth; 2.4 GHz
ÜhenduvusHeadphones with microphone; Wireless headphones; Bluetooth 5.2
VärvusMust
StiilÜlekõrva
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
5 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.