Turtle Beach juhtmevabad kõrvaklapid Stealth 600 Gen 3 PC, must

Turtle beach
Tootekood: TBS-5103-05
  • Ühenduvus: Headphones with microphone; Wireless headphones; Bluetooth 5.2
  • Ühendused: Bluetooth; 2.4 GHz
  • Stiil: Ülekõrva
  • Värvus: Must
Hind
109.00 €
Kuumakse
7.00 € / kuumakse alates
Turtle Beach® Stealth™ 600 juhtmevabad kõrvaklapid PC, PlayStation®, Nintendo Switch™, Steam Deck™ ja nutitelefonide jaoks on kolmandat põlvkonda värskendatud domineerimaks kõiki mänge.

QuickSwitch nupu abil saad hõlpsasti vahetada juhtmevaba tehnoloogia vahel – 2,4 GHz või Bluetooth. Anna selgeid käsklusi Gen 3 flip-to-mute mikrofoni abil, mida toetab AI-põhine müravähendus, ja kuula täpset ja üksikasjalikku mänguheli 50 mm Nanoclear™ draiverite abil.

Lisaks saad Swarm™ II rakenduse abil kohandada mikrofoni ja heli seaded täpselt oma soovidele vastavaks. Ja oma klassi parim 80-tunnine akukestvus ning mäluvahust kõrvapadjad lasevad sul mängida tundide kaupa ilma ebamugavust tundmata.
  • Madala latentsusega 2,4 GHz + Bluetooth® 5.2 juhtmevaba ühendus
  • Oma klassi parim aku kestab kuni 80 tundi + kiirlaadimine
  • QuickSwitch nupp sujuvaks vahetamiseks juhtmevaba tehnoloogia vahel
  • Flip-to-Mute mikrofon koos AI-põhise müravähendusega selgete vestluste jaoks
  • Erakordne heli 50 mm Nanoclear™ draiveritega
  • Swarm™ II desktop ja mobiilirakendus koos täiustatud 10-ribalise EQ-ga
  • Programmeeritav pöördketas ja režiimi nupp kohandatud funktsioonide jaoks
  • Pehmed nahkkattega mäluvahust kõrvapadjad ProSpecs tehnoloogiaga
  • Sisseehitatud EQ režiimid ja Superhuman Hearing® heliseadistus
  • Lamedalt asetatav kohandatav disain

Juhtmeteta vabadus mitmel moel
Mängi oma lemmikmänge Windows arvutite, PlayStation'i, Nintendo Switch'i, Steam Deck'i ja nutitelefonidega – vali vastavalt seadmele madala latentsusega 2,4 GHz või Bluetooth 5.2 juhtmevaba ühenduse vahel.

QuickSwitch tehnoloogia
Sisseehitatud QuickSwitch nupu abil saad hõlpsasti vahetada 2,4 GHz ja Bluetooth juhtmevaba ühenduste vahel. Lihtne nupuvajutus vahetab heli- ja vestlusallikat Bluetooth seadmete vahel, võimaldades Sul hõlpsasti ühenduste vahel vahetada.

Oma klassi parim aku kasutusiga
Kuni 80-tunnise aku kestvusega ja kiirlaadimisega saad nautida pikki mängusessioone, ilma et peaksid muretsema, et energia saab otsa.

Mikrofonimüra vähendamine AI abil
Kolmanda põlvkonna Stealth 600™ jaoks täielikult ümber kujundatud, täiesti uus ühesuunaline, flip-to-mute mikrofon on varustatud AI müravähendusega, et tagada võimalikult vaikne taust. Lisaks saad Swarm™ II desktopi ja mobiilirakenduse abil täpsustada mikrofoni spetsifikatsioone, et seasdistada see täpselt oma eelistustele vastavalt.

Võimsad Nanoclear™ elemendid
Kuule ka kõige vaiksemaid mänguheli detaile, nagu Sa pole kunagi varem kuulnud, tänu täpselt häälestatud 50mm Nanoclear™ draiveritele. Optimeeritud Xbox®, PlayStation® ja PC ruumilise heli jaoks, kuuled elavat helikvaliteeti, nii nagu mäng on mõeldud kõlama.

Mugav heli kohandamine
Lae alla Swarm™ II arvutitarkvara või mobiilirakendus, et pääseda ligi 10-ribalisele heliekvalaiserile, heli- ja mikrofonipresettidele ja muule*. Lisaks saad Swarm™ II abil hõlpsasti uuendada püsivara.
*Valik täiustatud audiofunktsioone, mis on saadaval 2,4 GHz režiimis, ei pruugi olla toetatud Bluetooth režiimis.

Täiustatud 10-ribalised ekvalaiseri ja mikrofoni täiustused
Kasutades Turtle Beach® Swarm™ II rakendust, saad dünaamilise 10-ribalise ekvalaiseri abil valida ideaalse heli mängude, Bluetooth®'i ja väljamineva vestluse jaoks ning salvestada kuni 5 kohandatud eelseadistust. Vii helijuhtimine järgmisele tasemele ja kujunda kohandatud ekvalaiserid, mis vastavad Sinu eelistatud mängutüübile, ning reguleeri mikrofoni tundlikkust, mürataset, jälgimistasemeid ja muud otse rakenduses.

Programmeeritav pöördketas ja režiimi nupp
Säti kõrvaklapid oma eelistuste järgi programmeeritava pöördketta ja režiiminupuga, mida saab Swarm II rakenduses määrata erinevatele funktsioonidele, mis põhinevad Sinu mängustiilil. Määra ketas helitugevuse reguleerimiseks mängides või müra läbipaistvuse reguleerimiseks liikvel olles. Ja teise ketta saab ümber määrata, et juhtida mängu/vestluse mixi, muutuvat mikrofoni monitooringut, Superhuman Hearing® helitugevust, Bluetooth® helitugevust, Bass & Treble Boost tasemeid ja Noise Gate Threshold'i.

Non-stop mugavus
Võitmine ei ole kunagi varem tundunud nii hea – Stealth 600 Gen 3 kõrvaklapid on varustatud pinget leevendavate pehmendusega peapaela ja pehmesse sportlikusse kangasse mähitud mäluvahust kõrvapatjadega. Lisaks on patjadel ProSpecs™ prillisõbralik tehnoloogia, nii et iga mängija saab nautida samasugust mugavust.

Lamedalt asetatav, reguleeritav disain
Mugavuse, reguleeritavuse ja vastupidavuse tagamiseks on Stealth™ 600 reguleeritava disainiga, mille saab lamedalt lauale asetada, kui seda ei kasutata.

Tehnilised andmed

ÜhendusedBluetooth; 2.4 GHz
ÜhenduvusHeadphones with microphone; Wireless headphones; Bluetooth 5.2
VärvusMust
StiilÜlekõrva

Toote saadavus

Tallinn
Ülemiste keskus
1 tk
Rocca al Mare keskus
1 tk
Vesse Maksimarket
1 tk
Kristiine Keskus
1 tk
Tartu
Tartu Raatuse ärikeskus
1 tk
Pärnu
Pärnu Port Artur 2
1 tk
Tellimine esindusse
Võimalik tellida:
26 tk
Tellimine esindusse 2-7 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.