TWS Baseus MA10 headphones (black)

Baseus
Tootekood: NGTW360001
  • Värvus: Must
Hind
39.75 €

TWS Baseus MA10 kõrvaklapid (must)

Tutvuge TWS Baseus MA10 kõrvaklappidega - ideaalsed neile, kes soovivad nautida oma lemmikmuusikat katkestusteta, igas olukorras. Ühe laadimisega kuni 140 tunni uskumatu tööaeg annab need kõrvaklapid teile võrreldamatu kasutusvabaduse peaaegu kaheks nädalaks! Varustatud ANC mürasummutustehnoloogiaga, IPX6 veekindluse ja ergonoomilise disainiga, on Baseus MA10 valmis teiega igas olukorras kaasas käima - alates igapäevasest tööteest kuni intensiivsete treeninguteni ja kodus lõõgastumiseni.

Suurenenud kõlarid, sügavam bass

Avastage täies helide spekter, mis muudab teie muusika kõlama nagu kunagi varem. Baseus MA10 kõrvaklapid on varustatud suuremate kõlaritega ja kahekordse titaanist membraaniga, mis võimaldab nautida sügavat bassi ja selgeid kõrgtoone. Iga heli on esitatud uskumatult täpselt, võimaldades teil kogeda muusikat täiesti uuel tasemel.

Süvene muusikasse

Baseus MA10 pakub edasijõudnud ANC mürasummutust kuni -48dB, võimaldades teil summutada ümbritsevat müra ja täielikult muusikasse süveneda. Olgu te rahvarohkes linnas või kontoris, need kõrvaklapid võimaldavad teil nautida selget heli ilma segajateta. Veelgi enam, läbipaistvuse režiimiga saate kiiresti vahetada ANC režiimist läbipaistvuse režiimi, võimaldades teil ajutiselt keskenduda ümbritsevale ilma oma lemmiklaulu rütmi kaotamata.

Alati selged vestlused

Ükskõik, kus te olete, Baseus tagab, et teie hääl on alati selgelt kuulda. Baseus MA10 kõrvaklapid on varustatud 4 mikrofoniga, millel on ENC (keskkonna mürasummutus) tehnoloogia, mis tõhusalt vähendab ümbritsevat müra, tagades kristallselge helikvaliteedi vestluste ajal. Olgu see oluline ärivestlus lärmakas kontoris või vestlus lähedastega rahvarohketel tänavatel, Baseus MA10 tagavad, et teie hääl kõlab alati selgelt ja loomulikult.

Lõputu muusikamaraton

Unustage sagedane laadimine ja kuulake muusikat katkestusteta! Baseus MA10 pakuvad uskumatut tööaega kuni 140 tundi täislaadimisega - see on peaaegu kaks nädalat esitust ilma laadijasse ühendamata. Sellise aku kestvuse korral võite olla kindel, et teie lemmikmuusika saadab teid igal hetkel, pakkudes unustamatut helielamust.

Loobitud teie mugavuse nimel

Tänu oma ergonoomilisele disainile ja pehmetele otsikutele sobivad Baseus MA10 kõrvaklapid ideaalselt teie kõrva kujuga, tagades mugavuse isegi pikaajalise kasutamise korral. Võite olla kindel, et kõrvaklapid püsivad paigal, tagades mugavuse kogu päeva jooksul. Lisaks tähendab IPX6 veekindlus, et saate neid vabalt kasutada intensiivsete treeningute ajal, muretsemata higi või ootamatu vihma pärast. Teie muusika saadab teid igal pool, olenemata tingimustest.

Viimane Bluetooth 5.3 tehnoloogia

Nautige ülimat helikvaliteeti ja katkestusteta ühenduvust, ükskõik kus te olete. Varustatud viimase Bluetooth 5.3 tehnoloogiaga, pakuvad Baseus MA10 kõrvaklapid stabiilset, madala latentsusega ühendust, pikemat aku kestvust ja paremat häirete taluvust.

Isikupärastage oma heli Baseus rakendusega

Baseus MA10 mitte ainult ei paku ülimat helikvaliteeti, vaid ka täielikku isikupärastamist. Baseus rakenduse abil saate reguleerida mürasummutuse taset 10-sammulisel skaalal, valida 12 ekvalaiserirežiimi ja hõlpsasti leida oma kõrvaklappe, kui need peaksid kaduma. Veenduge ise, kui lihtne see on!

TootjaBaseus
mudelMA10
VärvMust
Bluetoothi versioon5.3
MikrofonJah, 4
TööaegKuni 140 tundi
RakendusBaseus rakendus
VeekindelIPX6

Tehnilised andmed

VärvusMust
Toode on ainult tellitav
Toodet ei ole hetkel esindustes saadaval.
Võimalik tellida:
120 tk
Tellimine esindusse 5-9 tööpäeva.
Küpsise teatis
See veebileht kasutab küpsiseid, et tagada parim võimalik kasutajakogemus.